Κωνσταντίνος Βασάλος

Κωνσταντίνος Βασάλος
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι Έλληνας γυμναστής, αθλητής του body building και παρουσιαστής.

Γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ έχει καταγωγή από την Σίφνο και την Καρδίτσα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το body building. Έναυσμα για την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο άθλημα ήταν η οικογένειά του καθώς ο πατέρας του, Γιάννης Βασάλος, και η αδερφή του ήταν πρωταθλητές στο body building. Παράλληλα με την ενασχόληση του ως επαγγελματίας αθλητής υπήρξε γυμναστής δουλεύοντας στο γυμναστήριο του πατέρα του.

Στις αρχές του 2017 δήλωσε συμμετοχή στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 7 χρόνια. Τελικά ύστερα από διάφορα δοκιμαστικά επιλέχτηκε ως ένας από τους 13 συμμετέχοντες στην ομάδα των «Μαχητών». Για τα γυρίσματα του παιχνιδιού εγκαταστάθηκε στον Άγιο Δομίνικο για 6 περίπου μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού. Στον προημιτελικό του κύκλου αυτού το τηλεοπτικό κοινό τον επέλεξε για την τελική τριάδα μαζί με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη κατακτώντας την τρίτη θέση.

Από της αρχές του Σεπτεμβρίου του 2017 υπήρξαν φήμες ότι είχε σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Λίγους μήνες αργότερα βγήκε ο ίδιος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου τον Δεκέμβριο και το ανακοίνωσε οτι είναι ζευγάρι. Μετά την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από το παιχνίδι αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεπαρουσίαση.

  • Τη σεζόν 2017-2018 υπήρξε συμπαρουσιαστής της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην ψυχαγωγική εκπομπή «Εδώ» που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
  • Ακολούθησε η εκπομπή «Εδώ Survivor» που αργότερα μετονομάστηκε σε «Survivor Panorama» από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2018 με κεντρική παρουσιάστρια και πάλι την Ντορέττα Παπαδημητρίου.
  • Τη σεζόν 2018-2019 είναι συμπαρουσιαστής της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» που μεταδίδεται από το Open κάθε Σαββατοκύριακο.
  • Την σεζόν 2019-2020 θα συνεχίσει να είναι για 2 σεζόν στην πρωινή παρέα του open

Κωνσταντίνος Βασάλος σχετικές ειδήσεις: