Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για τρεις ειδικότητες

ΔΕΔΔΗΕ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για τρεις ειδικότητες
ΔΕΔΔΗΕ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για νέες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για νέες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνες συμβάσεις εργασίας. Οι θέσεις αφορούν στις Σέρρες.Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 27 Αυγούστου 2021.

Οι ειδικότητες που ζητούνται

  • ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (1 θέση)
  • ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (1 θέση)
  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού (2 θέσεις)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 2/2021 (ΕΝΤΥΠΟΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε /ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΡΟΥΣΣΗΣ 2Α, 621 24, ΣΕΡΡΕΣ, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης.

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή Τ Ε ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως, σε κάθε περίπτωση, ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο αρμόδιο υπηρεσιακό κλιμάκιο και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments