Ελλάδα

Ένταση στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA για το εμβόλιο: “Είσαι γελοίος, είσαι ηλίθιος”

Ένταση στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA για το εμβόλιο: “Είσαι γελοίος, είσαι ηλίθιος”
Εμβόλιο: Ένταση υπήρξε στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA ανάμεσα στον κ. Βασιλακόπουλο και τον Διευθυντή της μονάδας νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου.

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ του πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακόπουλου και του Διευθυντή μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου σχετικά με το εμβόλιο. Όλα αυτά την ώρα που την Τρίτη πρόκειται να ανακοινωθούν δια στόματος Βασίλη Κικίλια τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το επεισόδιο που άναψαν τα αίματα ξεκίνησε με αφορμή, ότι ο κ. Βασιλείου δεν έχει κάνει ούτε πρόκειται να κάνει το εμβόλιο. Σε γενικές γραμμές η συζήτηση κινήθηκε σε έντονους τόνους, με αποκορύφωμα τη στιγμή όπου ο κ. Βασιλείου απευθυνόμενος στον συνομιλητή του είπε «είστε γελοίος» και συνέχισε λέγοντας «είσαι ηλίθιος». Αμέσως, ο παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος ζήτησε από τον κ. Σωτήρη Βασιλείου να αποσύρει τους εν λόγω χαρακτηρισμούς. Στοιχεία σοκ για τους νέους

Οι δηλώσεις Βασιλείου και η νόσηση του από κορωνοϊό

Ο 54χρονος γιατρός και πατέρας δύο παιδιών, Σωτήρης Βασιλείου, επιμένει να υποστηρίζει ότι τα εμβόλια δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένα. «Είναι ακόμα μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο το εμβόλιο αυτό. Είναι γνωστό αυτό. Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε», σημειώνει.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο κ. Βασιλείου είδε το σκληρό πρόσωπο του κορονοϊού, καθώς νόσησε και πάλεψε μαζί του για 3 εβδομάδες: «Νόσησα σχετικά βαριά και κινδύνεψα γιατί δεν υπήρχαν συνάδελφοι παθολόγοι για να καλύψουν όλες τις ανάγκες», δήλωσε.

«Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας.

Οι δύο τους συνέχισαν τη συζήτηση σε έντονο ύφος και πολλές διαφωνίες, ανταλλάσσοντας βαρύς χαρακτηρισμούς.

“Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους. Λέει ασάφειες”

«Να μου στείλετε μια εργασία που λέει αυτό που λέτε. Αυτό που λέτε δεν υφίσταται», απάντησε ο πνευμονολόγος κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος προς τον κ. Βασιλείου.

«Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους. Λέει ασάφειες», ανταπάντησε ο κ. Βασιλείου και απευθυνόμενος στον συνομιλητή του πρόσθεσε σε έντονο ύφος «είσαι γελοίος» με τον κ. Βασιλακόπουλο να ανταπαντά «είσαι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος».

«Αν δεν ξέρεις, να σου στέλνουμε μεταφρασμένες τις έρευνες» είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, κατηγορώντας τον κ. Βασιλείου για άγνοια. Η κουβέντα συνεχίστηκε με ένταση και εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments