Διεθνή

Λονδίνο: Αντιεμβολιαστές εισέβαλαν στο στούντιο του Channel 4

Λονδίνο: Αντιεμβολιαστές εισέβαλαν στο στούντιο του Channel 4
Λονδίνο: Οι σκηνές έρχονται λίγες στιγμές αφού πλήθος διαδηλωτών επιτέθηκαν φραστικά στον παλαίμαχο παρουσιαστή του Channel 4 Jon Snow.

Εκατοντάδες αντιεμβολιαστές εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία του ITV News και του Channel 4 News στο Λονδίνο, λίγες μέρες αφού αντιεμβολιαστές μπήκαν και στο BBC.

Λονδίνο: Αρνoύνται να εγκαταλείψουν το λόμπι του κτιρίου

Σύμφωνα με την Daily Mail αρνoύνται να εγκαταλείψουν το λόμπι του κτιρίου και απαιτούν να μιλήσουν στους ιδιοκτήτες του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού στο πλαίσιο διαμαρτυρίας ενάντια στα πράσινα διαβατήρια. Οι σκηνές έρχονται λίγες στιγμές αφού πλήθος διαδηλωτών επιτέθηκαν φραστικά στον παλαίμαχο παρουσιαστή του Channel 4 Jon Snow, καθώς αστυνομικοί προσπαθούσαν να ελέγξουν τον όχλο έξω από το στούντιο. Πλάνα δείχνουν την αστυνομία να έχει παραταχθεί στην είσοδο του κτιρίου στο Gray’s Inn Road καθώς ένας διαδηλωτής φωνάζει: “Έρχονται για τα παιδιά μας”. Λονδίνο

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι οι αξιωματικοί της “ανταποκρίνονται σε διαδήλωση σε ιδιωτικό χώρο στο Gray’s Inn Road”. “Οι αστυνομικοί βρίσκονται επιτόπου και επιχειρούν για την απομάκρυνση αυτών που έχουν εισέλθει”, ανέφερε η Αστυνομία.

Λονδίνο: Προσπάθεια εισβολής και στο BBC πριν από περίπου δύο εβδομάδες

Αντιεμβολιαστές προσπάθησαν να εισβάλουν νωρίς το πρωί της Τρίτης 10 Αυγούστου και σε στούντιο του BBC στο δυτικό Λονδίνο. Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές να διαμαρτύρονται για τα «πράσινα πιστοποιητικά» και για τον εμβολιασμό των παιδιών, με τους ίδιους να πλησιάζουν το κτίριο όπου στεγάζονται στούντιο του BBC και να επιχειρούν να «μπουκάρουν». Το πλήθος φτάνει έξω από το κτίριο, όπου συναντά ισχυρή αστυνομική παρουσία και οι διαδηλωτές αρχίζουν να φωνάζουν «ντροπή σας», ενώ μια μερίδα των αντιεμβολιαστών σπρώχνει τους αστυνομικούς επιχειρώντας να εισέλθει στο κτίριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments