Ελλάδα

Δολοφονία στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο δράστης

Δολοφονία στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο δράστης
Δολοφονία στη Μεσαρά: Δράστης της στυγερής δολοφονίας ήταν ο 39χρονος Ρουμάνος που απασχολούσε στα πρόβατά του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά Κρήτης.

Δολοφονία στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο δράστης της επίθεσης

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, πριν λίγο ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της εκτέλεσης ο Ρουμάνος που το θύμα απασχολούσε στα πρόβατά του και ο οποίος διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας. Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους ο Ρουμάνος φέρεται να επικαλέστηκε ως κίνητρο της δολοφονίας αφενός οικονομικούς λόγους και αφετέρου ότι το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια. Δολοφονία στη Μεσαρά

Να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος είχε ισχυριστεί ότι δέχτηκε κι αυτός πυρά από τον δολοφόνο του αφεντικού του, επιχείρησε δηλαδή να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών, παρουσιάζοντας και τον εαυτό του ως θύμα. Τα λεγόμενα του δεν φαίνεται να έπεισαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, που τον έθεσαν υπό στενό κλοιό από την πρώτη στιγμή.

Το θύμα είχε δύο ανήλικα κοριτσάκια που είχαν μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους. «Δεν μπορώ, έχασα το άλλο μου μισό, το στήριγμα μου, δεν μπορώ να το πιστέψω…» φώναζε η μεγάλη του κόρη. Σημειώνεται πως η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου στις 18.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο Πετροκεφάλι.

Δολοφονία στη Μεσαρά: Τον εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο άνδρας, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα μόλις είχε γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του μαζί με το παιδί του όπου τον πυροβόλησαν πέντε φορές μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου βρέθηκε στο σημείο για τη συλλογή στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Αυτό που εξέτασαν προσεκτικά οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε το θύμα, που δηλώνει το μένος που είχε ο δράστης για τον 39χρονο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments