Οικονομία

e-ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Ιουλίου 2021

e-ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών Ιουλίου 2021
e- ΕΦΚΑ: Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών που αφορούν τον Ιούλιο του 2021. Έτσι οι ασφαλισμένοι θα δουν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του μηνός Μαΐου 2021 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 31η Αυγούστου 2021.

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ τα ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών που αφορούν τον Ιούλιο του 2021. Έτσι οι ασφαλισμένοι θα δουν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του μηνός Μαΐου 2021 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 31η Αυγούστου 2021. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Πότε είχαν αναρτηθεί οι ασφαλιστικές εισφορές του Ιουνίου

Την Δευτέρα 26 Ιουλίου αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια του e-ΕΦΚΑ των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) για τον Ιούνιο 2021 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.

Πότε είχαν αναρτηθεί τα ειδοποιητήρια του Μαΐου 2021

Τα ενιαία ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ παροχών) του μηνός Μαΐου 2021 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες είχαν ως καταληκτική ημερομηνία πληρωμής την 30η Ιουνίου 2021.

ΕΦΚΑ

e-ΕΦΚΑ: Έθεσε σε λειτουργία επτά νέες υπηρεσίες για οφειλέτες

Επτά νέες υπηρεσίες για οφειλέτες έχει θέσει σε λειτουργία ο e-ΕΦΚΑ για αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ποιες οι επτά νέες υπηρεσίες

  • Πιστοποίηση οφειλετών. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς οφειλέτες, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία τους στις υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ.
  • Ηλεκτρονική ενημέρωση οφειλετών.
  • Πίνακας χρεών οφειλέτη. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, εμφανίζεται ο πίνακας χρεών του οφειλέτη.
  • Ηλεκτρονική καρτέλα οφειλέτη.
  • Υπολογισμός δόσεων ρύθμισης. Η ηλεκτρονική αυτή υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα στους οφειλέτες του ΚΕΑΟ να εξετάσουν εναλλακτικά σενάρια ρύθμισης των οφειλών τους, ανάλογα με τις διατάξεις στις οποίες εμπίπτουν αυτές
  • Ρύθμιση οφειλών. Μέσω της υπηρεσίας, παρέχεται η δυνατότητα στους οφειλέτες του ΚΕΑΟ να ρυθμίσουν ηλεκτρονικά τις οφειλές τους/
  • Ηλεκτρονικό αίτημα εξυπηρέτησης/κλείσιμο ραντεβού.

ΕΦΚΑ: Ξεκίνησε η εκπαίδευση δικηγόρων και λογιστών

Ξεκινά από χθεςεφκα  η εκπαίδευση δικηγόρων και λογιστών-φοροτεχνικών από τον ΕΦΚΑ για να ενταχθούν στη διαδικασία απονομής των συντάξεων.

Με απόφαση του Διοικητή του e-ΕΦΚΑ Παναγιώτη Δουφεξή, οι συμμετέχοντες στον πρώτο κύκλο πιστοποίησης αυξάνονται από 180 σε 1200, λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων. Σημειώνεται πως για την εκπαίδευση-πιστοποίηση τους θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τον χρόνο υποβολής της αίτησης. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί τόσο ασύγχρονα μέσω διαδραστικής διαδικτυακής πλατφόρμας (Moodle) στον ιστότοπο howto.gov.gr, όσο και με διαδικτυακά μαθήματα σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments