Video

Τριαντάφυλλος: Αποκάλυψε που βρίσκεται για διακοπές

Τριαντάφυλλος: Αποκάλυψε που βρίσκεται για διακοπές
Τριαντάφυλλος: Ξέγνοιαστες στιγμές περνά απο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor.

Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου απολαμβάνουν στο νησί της Κύθνου, ο Τριαντάφυλλος και η σύζυγός του Δήμητρα Σιαμπάνη. Το ερωτευμένο ζευγάρι κατάφερε να κλέψει λίγο χρόνο και να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στο όμορφο νησί που βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor δεν ήταν λίγες οι στιγμές κατά την παραμονή του στο παιχνίδι που είχε αναφερθεί στην σύζυγό του Δήμητρα και τον γιο του Νικόλα τονίζοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνον.

Ο τραγουδιστής έκανε μία σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται πόσο απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές και τις ομορφιές του νησιού. Μάλιστα σε ένα από αυτά δεν σταματά να πειράζει την σύζυγό του, αναφέροντας πως πλέον είναι 15 χρόνια μαζί.

Τριαντάφυλλος: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου είναι Έλληνας τραγουδιστής, γνωστός και ως Τριαντάφυλλος. Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1977 στη Ρόδο, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Σε ηλικία μόλις 8 χρονών άρχισε μαθήματα πιάνου, το οποίο αποτέλεσε βασική αφορμή για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Στα 18 του χρόνια πραγματοποιεί και την πρώτη του εμφάνιση σε μουσική σκηνή της Ρόδου, ενώ στα 19 του παίρνει την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα. Τον επόμενο κιόλας χρόνο μπαίνει στην δισκογραφία.

Λίγο χρονικό διάστημα χρειάστηκε για να τον εντοπίσει ο συνθέτης και στιχουργός Θοδωρής Μακρίδης ο οποίος αναγνώρισε το ταλέντο του νεαρού τραγουδιστή και τον ενθάρρυνε να πάει στην Αθήνα. Στη Ρόδο εμφανίζεται από τα 18 του σε μουσική σκηνή της πόλης όπου και ξεχώρισε εκεί υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία SONY BMG. Αμέσως μετά και σε ηλικία δεκαεννιά χρονών κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο του 1996 «Βλέπω Κάτι Όνειρα» ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός.

  • Το 2000, όμως, ξεκίνησε η πτώση. Από τον δίσκο «Μην αργείς» έγινε επιτυχία μόνο το Κράτα τα όλα.
  • Τον 2001 επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε τη δισκογραφική δουλειά «Αφήστε μήνυμα» και κάπως έτσι χάθηκε από τις μεγάλες πίστες. Συνέχισε, όμως, να τραγουδάει σε μικρά μαγαζιά μέχρι σήμερα.
  • Όταν επέστρεψε στην επικαιρότητα κατήγγειλε ότι παλιοί του συνεργάτες του γύρισαν την πλάτη, ονομάζοντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο.
  • Ακόμη αποκάλυψε ότι η δισκογραφική εταιρεία του τότε τον συμβούλευε να υιοθετήσει το σνομπ στυλ που είχε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, κάτι που δεν τον έβρισκε σύμφωνο.
  • Γνώρισε ξανά μεγάλη διασημότητα από τη συμμετοχή του στο Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments