Αθλητισμός

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δύο μετάλλια για την Ελλάδα

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δύο μετάλλια για την Ελλάδα
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δυναμικό ξεκίνημα είχαν δύο Έλληνες Παραολυμπιονίκες καθώς κατάφεραν να φέρουν από ένα χάλκινο μετάλλιο ο καθένας.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες έχουν πλέον ξεκινήσει με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες να ξεκινούν πολύ δυναμικά κερδίζοντας από ένα χάλκινο μετάλλιο. Την αρχή έκανε ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία β’ της σπάθης και ξεκινώντας ιδανικά τους Αγώνες.

Λίγο αργότερα, ο Δημοσθένης Μιχαλετζάκης τερμάτισε τρίτος στα 100 μέτρα ελεύθερο, κερδίζοντας το δεύτερο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα.

Χάλκινο για τον Μιχαλεντζάκη

Το δεύτερο μετάλλιό της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετά από το χάλκινο του Πάνου Τριανταφύλλου στη σπάθη, πανηγυρίζει η Ελλάδα, καθώς ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε την τρίτη θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο της κατηγορίας S8 στην κολύμβηση.

Ο 22χρονος πρωταθλητής κάλυψε την απόσταση σε 58.73 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, την ώρα που ο Αυστραλός Μπεν Πόπαμ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 57.37 και ο Ρώσος Αντρέι Νικολάεφ πήρε το ασημένιο με 57.69.

Χάλκινο μετάλλιο και για τον Τριανταφύλλου

Το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη Β στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατέκτησε ο Πάνος Τριανταφύλλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 15-6 του Γάλλου Βαλέτ και εξασφάλισε το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή.

Ο Τριανταφύλλου πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία και στα ημιτελικά ηττήθηκε με 15-9 από τον Πολωνό Κάστρο.  Η ήττα αυτή δεν τον επηρέασε στον μικρό τελικό. Απέναντι στον Βαλέτ, που έχει στη συλλογή του δύο παραολυμπιακά μετάλλια ήταν εξαιρετικός, επικράτησε με 15-9 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments