Αθλητισμός

David Beckham: Μεγάλη μπάλα φορώντας κοστούμι

David Beckham: Μεγάλη μπάλα φορώντας κοστούμι
David Beckham: Ο τεράστιος Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής σε μία επική επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων φορώντας κοστούμι και παπούτσια Louboutins!

Ο διάσημος Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής David Beckham δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο μας κάνει μία μικρή πλην όμως επική επίδειξη των ικανοτήτων του με την στρογγυλή θεά. Όπως αποδείχθηκε, το κατέχει ακόμη το τόπι!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που βλέπουν ποδόσφαιρο: Εκείνοι που πιστεύουν πως ο David Beckham υπήρξε ένας εξαιρετικά υπερεκτιμημένος ποδοσφαιριστής, η φήμη του οποίου εκτοξεύτηκε κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους και αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια, ό,τι δηλαδή ο Becks υπήρξε ένας τρομακτικά προικισμένος μέσος με απίστευτο δεξί πόδι και ματιά σε κάθε πιθανή ή απίθανη γωνιά του χορταριού. David Beckham

Συντασσόμαστε ασφαλώς με τους δεύτερους, καθώς αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα και είναι κάτι που άλλωστε μαρτυρά και η διαδρομή του πρώην Άγγλου διεθνή στα ευρωπαϊκά -και όχι μόνο- γήπεδα.

Κάν’το -αν μπορείς- όπως ο David Beckham

Σαν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της τελευταίας 25ετίας, ο 46χρονος πια Beckham έδειξε πως η τέχνη δεν ξεχνιέται. Πριν την έναρξη του σαββατιάτικου αγώνα της ομάδας του, Ίντερ Μαϊάμι, βρέθηκε για λίγο στο χορτάρι και είπε να απολαύσει την περίσταση, επιδεικνύοντας κάποια από τα skills του. Φορώντας κοστούμι. Γιατί είναι ο David Beckham και, κυρίως, γιατί μπορεί.

Να πέσει το βίντεο:

Την ίδια στιγμή, οι ίδιοι που κατά καιρούς έχουν κράξει τον Becks όσο ήταν ενεργός, αποθεώνουν σημερινούς ποδοσφαιριστές που κάνουν κοντρόλ με το καλάμι. Τι να κάνουμε; Σημεία των καιρών. Προχωράμε.

David Beckham

Ο David Beckham, 2 Μαΐου 1975) είναι Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής. Αγωνίστηκε σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πρέστον Νορθ Εντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λος Άντζελες Γκάλαξι, ΑΚ Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και στην Εθνική Αγγλίας. Έγινε ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε πρωτάθλημα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες (Αγγλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Γαλλία). David Beckham

Η ποδοσφαιρική καριέρα του άρχισε στα 17 του χρόνια, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με την Αγγλική ομάδα κατέκτησε 6 πρωταθλήματα, το κύπελλο 2 φορές και το Τσάμπιονς Λιγκ το 1999. Μετά στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε 4 χρόνια κατέκτησε, το Ισπανικό πρωτάθλημα στην τελευταία του χρονιά, το 2007. Τον Ιούλιο του 2007, υπέγραψε στους Γκάλαξι. Καθώς ήταν παίκτης της αμερικανικής ομάδας, ξόδεψε δύο χρόνια στην Μίλαν, ως δανεικός. Έγινε ο πρώτος Βρετανός που έπαιξε 100 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. David Beckham

Στην εθνική ομάδα, έκανε το ντεμπούτο του στις 1 Σεπτεμβρίου 1996, στην ηλικία των 21. Ήταν αρχηγός της εθνικής του για έξι χρόνια. Έκανε συνολικά 115 εμφανίσεις, εμφανιζόμενος στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1998, 2002, 2006 και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2000 και 2004.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments