Αθλητισμός

Μανωλάς: Ιταλικά δημοσιεύματα λένε πως θα παραμείνει στη Νάπολι

Μανωλάς: Ιταλικά δημοσιεύματα λένε πως θα παραμείνει στη Νάπολι
Μανωλάς: Οι Ιταλοί δε ρίχνουν τις απαιτήσεις τους, παρά το γεγονός ότι επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα.

Συνεχίζεται ο χορός των δημοσιευμάτων για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στην Ελλάδα, και ειδικότερα στον Ολυμπιακό. Νέο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μανωλάς επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά η Νάπολι ζητά ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό.

Μανωλάς: Τι αναφέρει νέο δημοσίευμα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιταλική Tuttomercatoweb σε δημοσίευμά της, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στη Νάπολι. Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα πως αυτό είναι κάτι που αντιτίθεται στις επιθυυμίες του ίδιου, καθώς θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όπως όλα δείχνουν η Νάπολι δεν θέλει να χάσει έναν τόσο κομβικό παίκτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Νάπολι αξιώνει 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η πρόταση του Ολυμπιακού απέχει κατά πολύ από αυτό που ζητούν οι Ιταλοί. Δεδομένου ότι σε λίγα εικοσιτετράωρα η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της, το τοπίο αναμένεται να διαλευκανθεί πολύ σύντομα.

Μανωλάς

Μανωλάς: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Κώστας Μανωλάς είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 2008 στον Θρασύβουλο Φυλής, όπου εκείνη την περίοδο (2008-09) αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Την αμέσως επόμενη περίοδο πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ καθιερώθηκε γρήγορα στη βασική ενδεκάδα. Στα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα, κατέκτησε έναν τίτλο και συγκεκριμένα το Κύπελλο Ελλάδας την περίοδο 2010-11.

Το καλοκαίρι του 2012 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο στην πρώτη του χρονιά κατέκτησε το νταμπλ, συμμετέχοντας σε 24 αγώνες πρωταθλήματος και πετυχαίνοντας ένα τέρμα (στην εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Ξάνθης).

Στις 26 Αυγούστου 2014 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ιταλική Ρόμα, με την οποία υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίζεται πια στη Νάπολι. Το βράδυ της Κυριακής (30/6/2019) η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την πώληση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού στους “παρτενοπέι”.Η Νάπολι έδωσε στη Ρόμα 12 εκατ. ευρώ για τον Μανωλά, αλλά και τον 22χρονο μέσο από τη Γουϊνέα, Αμαντού Ντιαβαρά, ο οποίος κοστολογήθηκε 21 εκατ. ευρώ. Έτσι καλύφθηκε το ποσό που αντιστοιχούσε στη ρήτρα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ύψους 36.000.000€.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments