Αθλητισμός

Μεξικό: Ξύλο και των γονέων σε αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών

Μεξικό: Ξύλο και των γονέων σε αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών
Μεξικό: Απίστευες σκηνές σε ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών.

Δε συμβαίνει συχνά να βλέπουμε σοβαρά επεισόδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες που αγωνίζονται γυναίκες και μάλιστα με πρωταγωνίστριες τις ίδιες τις αθλήτριες. Τα επεισόδια που καταγράφηκαν σε βίντεο που ήδη μετρά εκατοντάδες χιλιάδες προβολές σε λίγες μόλις μέρες, σημειώθηκαν στον αγώνα Νεκάξα – Πουέμπλα στο Μεξικό κάνουν τον γύρο του κόσμου, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα έπεσε… πολύ ξύλο. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν και παίκτριες από τον πάγκο, με τη διαιτητή να χάνει τον έλεγχο για κάποια λεπτά.

Μεξικό: Πυροβολισμοί σε ερασιτεχνικό αγώνα

Στιγμές φρίκης έζησαν ποδοσφαιριστές και θεατές ενός ερασιτεχνικού αγώνα ποδοσφαίρου στο Μεξικό. Την ώρα της αναμέτρησης (που διεξήχθη στις 10 Αυγούστου) μεταξύ της Σάντα Άνα ντελ Κόντε με την Ζόνα Πιελ, άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως με καλάσνικοφ, σκορπώντας τρόμο και πανικό. Μόλις οι παίκτες άρχισαν να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, οι θεατές κατάλαβαν πως κάτι άσχημο συμβαίνει.

Στο βίντεο ακούγονται οι πυροβολισμοί, με τον κόσμο να πέφτει στο έδαφος και άλλους να τρέχουν να σωθούν. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας συνολικά τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments