Αθλητισμός

Μπέντζαμιν Μεντί: Συνελήφθη για βιασμό

Μπέντζαμιν Μεντί: Συνελήφθη για βιασμό
Μπέντζαμιν Μεντί: Σοκάρει τον ποδοσφαιρικό κόσμο, η σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι με την κατηγορία του βιασμού.

Μία είδηση που προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ήταν η σύλληψη του Μπεντζαμίν Μεντί. Ο Γάλλος Μπακ της Μάντσεστερ Σίτι συνελήφθη από την αστυνομία του Chesire με τον παίκτη να κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε τρεις γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Αρχές, ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός αντιμετωπίζει τέσσερις βαθμούς στο δικαστικό σύστημα της Βρετανίας για την κατηγορία του βιασμού κι έναν για τη σεξουαλική παρενόχληση, με τις πράξεις να χρονολογούνται ανάμεσα στον Οκτώβριο του 2020 και τον Αύγουστο του 2021.

Ο Μεντί προφυλακίστηκε από την αστυνομία και θα περάσει την πόρτα της αίθουσας στο δικαστήριο του Chester την Παρασκευή, 27 Αυγούστου. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας, η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο Μεντί αποβλήθηκε προσωρινά από τον σύλλογο, καθώς η έρευνα για τις κατηγορίες του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Λίγα λόγια για τον ποδοσφαριστή της Μάνσεστερ Σίτι

Ο Μπενζαμέν Μεντί είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός για τη Μάντσεστερ Σίτι και την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο Μεντί ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάβρη, παίζοντας για την πρώτη ομάδα το 2011.

Το 2013 αποκτήθηκε από την Μαρσέιγ, και παρέμεινε στο σύλλογο για τρία χρόνια πριν αποκτηθεί από τη Μονακό, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2016-17. Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι για 52 εκατομμύρια λίρες, που αποτελούσε τότε ρεκόρ για μεταγραφή αμυντικού. Στη συνέχεια κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ την πρώτη του χρονιά στο σύλλογο.

Ο Μεντί πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική αντρών της Γαλλίας, ενώ νωρίτερα ήταν μέλος των εθνικών Κ-16, Κ-17, Κ-18, Κ-19 και Κ-21. Ήταν μέλος της εθνικής ομάδας που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο Μουντιάλ 2018, το οποίο και κατέκτησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments