Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε ο Γεωργιανός που σκότωσε τη σύντροφό του

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε ο Γεωργιανός που σκότωσε τη σύντροφό του
Θεσσαλονίκη: Ο 48χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος αυτοκτόνησε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο 48χρονος Γεωργιανός που κρατούνταν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τον φόνο της 56χρονης συντρόφου του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του. Ο Γεωργιανός είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Θεσσαλονίκη: Το έγκλημα και η ποινική δίωξη

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη γυναικοκτονία, ο 48χρονος Γεωργιανός δολοφόνησε την ατυχή γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της στην ανατολική Θεσσαλονίκη με πολλαπλές μαχαιριές! Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες μετά το έγκλημα στην περιοχή της Καλαμαριάς, οδηγήθηκε πρώτα στον εισαγγελέα.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του εγκλήματος

Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια γειτόνων μπήκαν στο διαμέρισμα του φρικτού εγκλήματος από τον ακάλυπτο χώρο με τη χρήση σκάλας. Ο 55χρονος φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε φύγει τρέχοντας.

Επίσης, λέγεται πως τον είχαν δει με αίματα στα χέρια να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο μεταξύ, διάφορες φίλες του θύματος είπαν ότι το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα και αυτός «ήταν επιθετικός», ενώ η ίδια ήθελε να τον χωρίσει.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του γείτονα ο καυγάς της 55χρονης με τον σύντροφό της διήρκεσε περίπου τριάντα λεπτά. Κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φώναζε: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Λίγα λεπτά αργότερα την άκουσε να βαριανασαίνει. Είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης αφού σκότωσε τη σύντροφό του, έφυγε από το διαμέρισμα με αιματοβαμμένα χέρια προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Άλλες μαρτυρίες περιοίκων αλλά και μιας φίλης του θύματος παρουσιάζουν τον δράστη της στυγερής δολοφονίας ως ένα άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ, οξύθυμο και βίαιο.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον Γεωργιανό δράστη να εγκαταλείπει το σημείο της άγριας δολοφονίας με αιματοβαμμένα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα τα οποία προκάλεσε ο δράστης, χτυπώντας με τα χέρια του και με μαχαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments