Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 27/08

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 27/08
Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 912.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κερέμ και η Ματσιντέ επιστρέφουν στην έπαυλη μαζί με τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά είναι σε άθλια κατάσταση, την ίδια μέρα έμαθε πως ο άντρας της την απατάει με τη Ράνα και έχασε και το μωρό της. Ο Κερέμ λέει στη Σουρεγιά πως η αδελφή του βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο μακριά από την έπαυλη και αυτό το βρίσκει πολύ παράξενο. Αναρωτιέται τι έκανε εκεί. 

Στο σημερινό επεισόδιο, η Χουμεϊρά παθαίνει μια νευρική κρίση στο δωμάτιο, που είχε ετοιμάσει για το μωρό της και η Βιλντάν πηγαίνει να καθαρίσει γιατί όλα τα αντικείμενα είναι πεταμένα. Ζητάει από την Ελίφ να τη βοηθήσει.

Η Ζουλιντέ φτάνει στην έπαυλη και η Βιλντάν την υποδέχεται. Η Ζουλιντέ θέλει να μιλήσει στη Μελέκ και η Βιλντάν της το επιτρέπει. Όταν η Μελέκ μένει μόνη της με τη Ζουλιντέ της λέει πως βρήκε την Ελίφ στην έπαυλη αλλά κρύβουν από όλους την αλήθεια. Η Ματσιντέ ενημερώνεται από την αστυνομία πως εντόπισαν το σήμα από το κινητό του Μουσταφά κάπου μακριά από την πόλη και το σημείο είναι πολύ κοντά με αυτό που βρέθηκε η Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ δεν πιστεύει πως πρόκειται για σύμπτωση και υποψιάζεται πως ο Ταρίκ έχει κάποια σχέση.

Η Μελέκ βρίσκει την Ελίφ στο παιδικό δωμάτιο να καθαρίζει και μισεί τη Βιλντάν που αναγκάζει την κόρη της να δουλεύει. Η Ματσιντέ πιστεύει πως η Χουμεϊρά πρέπει να της μιλήσει για εκείνη την τρομερή μέρα γιατί δεν πρόκειται πια μόνο για τη σχέση της με τον Ταρίκ. Η Ράνα είναι στο σπίτι που κρύβεται ο Ταρίκ και βαριέται. Δεν υπάρχει ούτε καν τηλεόραση και καμία άλλη άνεση ή πολυτέλεια. Ο Ταρίκ της λέει πως για λίγο καιρό θα πρέπει να ζουν στο παρασκήνιο και αυτό δεν της αρέσει καθόλου.

Η Παρλά τηλεφωνεί στον πατέρα της και τον ρωτάει πότε θα φύγει για την Αγγλία η Σουρεγιά. Θέλει πρώτα να τη δει νύφη η Σουρεγιά και να ζηλέψει και μετά να φύγει. Η Παρλά δεν έχει μιλήσει ακόμα στην οικογένειά της, που βρίσκεται στο εξωτερικό, για το ατύχημα που είχε και για τον γάμο της με τον Κερέμ.

Η Βιλντάν τα βάζει με τη Μελέκ επειδή καθάρισε εκείνη το παιδικό δωμάτιο. Της ζητάει να μην ανακατεύεται στο πρόγραμμά της για το πως θα γίνουν οι δουλειές του σπιτιού. Η Μελέκ κάνει υπομονή αν και δυσκολεύεται. Η Παρλά ζητάει από τον Κερέμ να κάνουν τον γάμο τους μια μέρα πριν φύγει η Σουρεγιά για την Αγγλία. Η Παρλά καλεί τη Σουρεγιά στον γάμο της με τον Κερέμ…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει, η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments