Video

Τέιλορ Σουίφτ: Έγινε tiktoker και μπήκε αμέσως for you

Τέιλορ Σουίφτ: Έγινε tiktoker και μπήκε αμέσως for you
Τέιλορ Σουίφτ: Μπήκε στον κόσμο του tiktok και με το φόρεμα της έγινε αμέσως trends μπαίνοντας στο fyp.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου η Τέιλορ Σουίφτ αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μπήκε στον κόσμο της δημοφιλούς πλατφόρμας και κατάφερε να εμφανισθεί αμέσως στο for you page με ένα tiktok βίντεο που ανέβασε.

Το πρώτο της ποστάρισμα ήταν ένα lip sync με το «Screwface Capital» του Βρετανού rapper, Dave. Σε κάθε στίχο του κομματιού, βλέπουμε και μία διαφορετική σκηνή από το βίντεο του δίσκου της, «Blank Space», ο οποίος κυκλοφόρησε πέρσι. 

Η τραγουδίστρια σε κάθε στιγμιότυπο αλλάζει το εκκεντρικό look σαν top fashion icon που είναι και εντυπωσιάσει με τις αλλαγές της, ενώ ξεχώρισε το εκθαμβωτικό φόρεμά της που έγινε ανάρπαστο.

  • Για το άλμπουμ της Folklore για το 2020, έχει ένα λευκό φόρεμα
  • Για το Red του 2012, φορά ένα μαύρο ζιβάγκο με κατακόκκινα χείλη.
  • Για το Reformation, έβαλε ένα κίτρινο λουλουδάτο φόρεμα, το οποίο έγινε ανάρπαστο, καθώς εξαντλήθηκε αμέσως σε όλα τα μεγέθη αμέσως, αφού το φόρεσε. Το κόστος του φορέματος άγγιζε τα 218 δολάρια.

Δείτε το βίντεο

@taylorswift

Lots going on at the moment: Red (my version) vinyl is up for presale on my site and oh I’m on tiktok now let the games begin 😺 #SwiftTok

♬ original sound – Taylor Swift

Τέιλορ Σουίφτ: Λίγα λόγια

Γεννήθηκε ως Tέιλορ Άλισον Σουίφτ στις 13 Δεκεμβρίου 1989 στο Ουέστ Ρέντινγκ, στην κομητεία Μπέρκς της Πενσυλβάνιας των Η.Π.Α. και μεγαλωσε, στο Γουαϊμίσινγκ (επίσης στη Πενσυλβάνια). Η μητέρα της, Άντρεα Γκάρντνερ Φίνλεϊ Σουίφτ (Andrea Gardner Finley Swift) ασχολείται με τα οικιακά αλλά στο παρελθόν εργάστηκε ως αμιβαίο στέλεχος μάρκετινγκ. Αντίθετα, ο πατέρας της, Σκοτ Κίνγκσλεϊ Σουίφτ (Scott Kingsley Swift) είναι οικονομικός σύμβουλος της Merill Lynch και απόγονος των τριών γενεών της τράπεζας προέδρων. Η γιαγιά της Τέιλορ Μάρτζορι Φίνλεϊ (Marjorie Finlay) ήταν τραγουδίστρια της οπερας.

Πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, στο Ρίτινγκ και παρακολούθησε προσχολικής ηλικίας μαθήματα, στο σχολείο Alvernia Montessori απο Φραγκισκανές μοναχές ενώ λίγο αργότερα, εγγράφηκε στο Wyndcroft, ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο. Σε ηλικία μόλις 9 ετών, ξεκίνησε το ενδιαφέρον της για το μιούζικαλ, λαμβάνοντας μέρος σε πολλές παραγωγές της Νεανικής Ακαδημίας Θεάτρου του Μπερκς, ενώ συχνά πήγαινε και στο Brodway προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και υποκριτικής. Αργότερα, άρχισε να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη country μουσική κι έτσι, περνούσε τα Σαββατοκύριακα της, σε τοπικά φεστιβάλ, καφετέριες , εκθέσεις, διαγωνισμούς καραόκε, κλαμπ, κήπους, συναντήσεις Προσκόπων και αθλητικές εκδηλώσεις.

Στην ηλικία των 11, μετά απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, η Τέιλορ κέρδισε σε τοπικό διαγωνισμό ταλέντων και της δόθηκε η ευκαιρία να εμφανιστεί στο άνοιγμα για το Charlie Daniels σε ένα αμφιθέατρο. Μετά τη προβολή ενός μουσικού επεισοδίου του Fatih Hill, η Τέιλορ αισθάνθηκε σίγουρη οτι έπρεπε να μετακομίσει στο Νάσβιλ του Τενεσί για να ακολουθήσει μια μουσική καριέρα. Έτσι, το 2000, ταξίδεψε με τη μητέρα της, στο Νάσβιλ, προκειμένου να υποβάλει ένα demo με covers της Ντόλλυ Πάρτον και των Ντίξι Τσικς. Έλαβε πολλές απορρίψεις καθώς όλες οι δισκογραφικές τη θεωρούσαν μια συνηθισμένη φωνή. Αργότερα η Τέιλορ είπε: “Ο καθένας σε αυτή την πόλη θα ήθελε να κάνει ό,τι ήθελα να κάνω κι εγώ. Έτσι, σκεφτόμουν τον εαυτό μου και έπρεπε να βρω ένα τρόπο για να γίνω διαφορετική”.

Τελικά, η Τέιλορ μετακόμισε στο Νάσβιλ, το 2003 όπου και άρχισε να κάνει τα πρώτα βήματα στη καριέρα της.

Καριέρα

Η καριέρα της Τέιλορ ξεκινάει το 2004 όπου και υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία RCA Records. Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει συνολικά 7 άλμπουμ, έχει έρθει πολλές φορές υποψήφια για βραβεία και έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά μόδας και ομορφιάς. Μάλιστα, η Τέιλορ έχει δουλέψει και ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε σειρές όπως το CSI: Las Vegas αλλά και ταινίες όπως το Valentine’s Day αλλά και το Hannah Montana: The Movie όπου πρωταγωνιστούσε η Μάιλι Σάιρους, με την οποία για αρκετά χρόνια διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Η περιουσία της υπολογίζεται πάνω από 320.000.000$.

Προσωπική ζωή

Από τον Ιούλιο του 2008 και για περίπου ένα χρόνο, είχε σχέση με τον ηθοποιό και μέλος του συγκροτήματος Τζόνας, Τζο Τζόνας. Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους, διατηρούσε δεσμό με τον συνονόματο ηθοποιό, Τέιλορ Λότνερ ενώ για λίγους μήνες, υπήρξε ζευγάρι και με τον μουσικό Τζον Μάγιερ.

Σημαντική σχέση της, ήταν εκείνη με τον γνωστό ηθοποιό Τζέικ Γκίλενχαλ με τον οποίο διατηρούσαν δεσμό για 5 μήνες. Από τον Ιούλιο του 2012 και μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ήταν ζευγάρι με τον Κόννορ Κένεντι ενώ στο τέλος του ίδιου χρόνου είχε μια ολιγόμηνη σχέση με τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς, μέλος του συγκροτήματος One Direction. Από τις αρχές του 2015, μέχρι τον Ιούνιο του 2016 είχε δεσμό με τον DJ Κάλβιν Χάρις. Τον Ιούνιο του 2016 έγινε γνωστή και η σχέση της με τον Βρετανό ηθοποιό Τομ Χίντλστον, με τον όποιο είχαν γνωριστεί στις αρχές Μαΐου.[13] Από το 2017 βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Τζόι Άλγουιν.

Βραβεία

Η Σουίφτ ήταν συνολικά υποψήφια για 171 βραβεία, από τα οποία έχει κερδίσει τα 151.

Ανάμεσα σ’αυτά, ήταν υποψήφια για 29 Γκράμι, ενώ έχει κερδίσει 11. Είναι η πρώτη γυναίκα που έχει κερδίσει το βραβείο Γκράμι για Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς (Fearless – 2010, 1989 – 2014, Folklore – 2021). Το 2009 το Fearless κέρδισε το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς και η Σουίφτ έγινε η νεότερη τραγουδίστρια στην ιστορία των βραβείων που κέρδισε ένα βραβείο της ακαδημίας μουσικής κάντρι (Academy of Country Music Award).

Στην 52η απονομή των βραβείων Γκράμι, το 2010, η τραγουδίστρια έγινε η νεότερη καλλιτέχνης που κέρδισε Γκράμι για το άλμπουμ της χρονιάς και κράτησε αυτόν το τίτλο μέχρι το 2020 που το κέρδισε η Μπίλι Άιλις. (Fearless ).

Επίσης, με το άλμπουμ Fearless κέρδισε άλλα τρία Γκράμι, για το καλύτερο άλμπουμ κάντρι μουσικής, την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία κάντρι και για το καλύτερο τραγούδι της κάντρι για το τραγτούδι της “White Horse”. Το 2012 το τραγούδι της “Mean” κέρδισε δύο βραβεία Γκράμι, Καλύτερο Κάντρι Τραγούδι και Καλύτερη Κάντρι Σόλο Παράσταση. Το 2013 κέρδισε ένα Γκράμι για το τραγούδι της “Safe&Sound”.

Το 2009 για το τραγούδι You Belong With Me κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο γυναικείο βιντεοκλίπ στα MTV Video Music Awards. Στις 5 Ιανουαρίου 2011 κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Κάντρι Τραγουδίστριας στα People’s Choice Awards. Kέρδισε 3 βραβεία Billboard Music Awards το 2011 και 1 το 2012. Το 2011 η Σουίφτ κέρδισε ένα βραβείο Taste of Country Awards για την γάτα της, Meredith, που αναδείχθηκε Καλύτερο Καινούριο Κατοικίδιο. Το 2012 κέρδισε το βραβείο Ripple of Hope.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2012, το άλμπουμ της RED πούλησε 1.208.000 αντίτυπα την πρώτη του εβδομάδα, κάνοντάς το το άλμπουμ που πούλησε πιο γρήγορα και το πρώτο άλμπουμ σε 12 χρόνια. Στις 31 Μαρτίου 2012 η Σουίφτ κέρδισε το βραβείο Big Help Award στα Kids’ Choice Awards 2012 για την βοήθειά της στους επιζώντες από φυσικές καταστροφές. Στα 63α Μουσικά Βραβεία Γκράμι η Τέιλορ κέρδισε το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς (Folklore) , 5 χρόνια μετά την τελευταία της νίκη με το Άλμπουμ 1989. Με τη Νίκη της στα Μουσικά Βραβεία του 2021 εγινε η πρώτη καλλιτέχνης στην ιστορία με τα περισσότερα βραβεία για Άλμπουμ της Χρονιάς , κατέχοντας Τρια Βραβεία αυτής της Κατηγορίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments