Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τέλος από την ομάδα με εντολή Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Τέλος από την ομάδα με εντολή Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Δεν έπεισαν τον Μαρτίνς και συνεχίζουν αλλού.

Μπορεί οι περισσότεροι στους Ερυθρόλευκους να έχουν το μυαλό τους στις αφίξεις των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, ώστε να ολοκληρωθεί το… παζλ των πρωταθλητών για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει κινητικότητα και στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πλέον κατασταλάξει για τους παίκτες που δεν χρειάζεται στο ρόστερ και πλέον έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ώστε να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Οι δύο πρώτοι που δεν φαίνονται να κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου είναι τόσο ο Νίολα Τσούμιτς, όσο και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Ο πρώτος, που έκλεισε ενάμισι χρόνο στον Πειραιά, μιας και αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 έναντι 500.000 από τη Ραντνίσκι, βρέθηκε στην προετοιμασία των πρωταθλητών, όμως δεν κατάφερε να δείξει τα αναμενόμενα, παρά την πολύ καλή χρονιά που είχε πέρσι ως δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Στην Ισπανία ο 22χρονος είχε 28 συμμετοχές, με ένα γκολ και δύο ασίστ, όμως πλέον όλα δείχνουν ότι θα παραχωρηθεί. Η ομάδα που έχει δείξει να ενδιαφέρεται για τον παίκτη είναι ο Ερυθρός Αστέρας, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά στην οψιόν αγοράς ύψους ενός εκατομμυρίου που θέλουν να βάλουν οι Ερυθρόλευκοι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και άλλες συνομιλίες.

Όσο αναφορά τον έτερο Σέρβο, αν και έχει στηριχθεί από όλο τον οργανισμό όσο λίγοι στον Πειραιά, φαίνεται ότι και αυτός δεν θα βρίσκεται στο Λιμάνι τη νέα χρονιά. Ο Ραντζέλοβιτς την περασμένη χρονιά είχε συνολικά 35 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς όμως να πετύχει κάποιο γκολ, κάτι που αποτελεί το… πρόβλημα του Μαρτίνς, ενώ σε 59 λεπτά στις δύο αναμετρήσεις με τη Νέφτσι δεν κατάφερε να αλλάξει πολλά στην εικόνα του. Έτσι είναι πολύ πιθανό μετά το 2019, ο 24χρονος να αποχωρήσει από την Ελλάδα με τον ΑΠΟΕΛ να είναι αυτός που μέχρι τώρα φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτόν.

Παράλληλα κοντά στην έξοδο βρίσκεται και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, μιας και μέχρι τώρα έχει δείξει αρκετά ζεστός για να τον αποκτήσει ο Ατρόμητος. Ο Τυνήσιος αν και κόστισε κοντά στο 1 εκατομμύριο για να αποκτηθεί από την Φράιμπουργκ τον Σεπτέμβρη του 2020, κατέγραψε μόλις 10 παρουσίες στην ενδεκάδα των Πειραιωτών και γενικά δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που δεν φάνηκε να αλλάζει και στην φετινή προετοιμασία της ομάδας.

Τελευταίος που είναι πιθανό να φοράει άλλη φανέλα τη νέα σεζόν είναι ο Φράνκο Σολδάνο. Ο 26χρονος επιθετικός τα τελευταία δύο χρόνια τα πέρασε δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς έχοντας 33 συμμετοχές και 2 γκολ τη σεζόν 19-20 και 11 παρουσίες με 2 γκολ πέρσι, όμως έχει να δει το “Γ. Καραϊσκάκης” αγωνιζόμενος από 2019, όταν έπαιξε 9 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με μόλις ένα τέρμα. Φαίνεται όμως ότι ούτε τη φετινή σεζόν θα δει το Φαληρικό γήπεδο, μιας και δεν έπεισε ούτε αυτός τον Μαρτίνς ότι δικαιούται θέση στο ρόστερ, με την ισπανική Λας Πάλμας και την μεξικάνικη Χουάρες να τον έχουν στα… ραντάρ τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments