Διεθνή

Μπάιντεν: Κοιμήθηκε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ

Μπάιντεν: Κοιμήθηκε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Μπάιντεν: Φαίνεται να… κοιμάται σε όλη την διάρκεια των δηλώσεων του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Απίθανο στιγμιότυπο από τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ.

Είτε οι Αμερικάνοι ξέρουν πάρα πολύ καλά από επικοινωνιακά τρικ, είτε όντως ο Τζο Μπάιντεν έχει κουραστεί παρά πολύ τις τελευταίες ημέρες.

Ότι κι αν συμβαίνει πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε να γίνει viral.

Κι αυτό γιατί την ώρα που ο Μπένετ μιλούσε ο Τζο Μπάιντεν, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο ίδιος είχε κλείσει τα μάτια που και έμοιαζε να τον έχει πάρει ο ύπνος.

Μάλιστα φαίνεται να… κοιμάται σε όλη την διαρκεια των δηλώσεων του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

 Αφγανιστάν: Η εκκένωση του αεροδρομίου της Καμπούλ έχει αναδειχθεί σε μείζον ζήτημα τα τελευταία 24ωρα καθώς χιλιάδες Αφγανοί, αλλά και Αμερικανοί είναι πιθανό να μείνουν στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν. Οι τελευταίες πτήσεις την Τρίτη.

Σημειώνεται πως η εκκένωση του αεροδρομίου της Καμπούλ έχει αναδειχθεί σε μείζον ζήτημα τα τελευταία 24ωρα καθώς χιλιάδες Αφγανοί μπορεί να μείνουν στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν. Και όλα αυτά την ώρα που υπουργοί των δυτικών κυβερνήσεων πιέζουν να παραταθεί η προθεσμία για την τελευταία βρετανική πτήση διαφυγής και μετά την ερχόμενη Τρίτη.

Είναι ενδεικτικό ότι η Μεγάλη Βρετανία κάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να καθυστερήσει την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από το αεροδρόμιο της Καμπούλ έτσι ώστε να βοηθηθεί η αεροπορική μεταφορά τουλάχιστον 6.000 Βρετανών πολιτών και ντόπιων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments