Αθλητισμός

Επικός Ζέκα: Μεράκλωσε με Πάριο στο πούλμαν της Εθνικής

Επικός Ζέκα: Μεράκλωσε με Πάριο στο πούλμαν της Εθνικής
Επικός Ζέκα: Ο γνωστός ποδοσφαιριστής σε τρελά κέφια, τραγουδώντας Γιάννη Πάριο, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να απαθανατίζει τη στιγμή σε βίντεο.

Επικός Ζέκα! Σήμερα ο εορτάζων μέσος που κλείνει τα 33, αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω και να τραγουδήσει Πάριο στους συμπαίκτες του στο πούλμαν της Εθνικής Ομάδας!

Ακούγoντας το «Ένας 13ος Θεός» των Γιάννη Πάριου και Χάρη Βαρθακούρη άρχισε να «το ζει» και να τραγουδά το κομμάτι, με τον Γιιώργο Τζαβέλλα να μη χάνει την ευκαιρία να τον «δώσει». Ο αμυντικός της ΑΕΚ ανέβασε τις επιδόσεις του Ζέκα σε βίντεο στο Instagram. Αν μη τι άλλο το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος φαίνεται εξαιρετικό και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Επικός Ζέκα: Απολαύστε εδώ τις τραγουδιστικές ικανότητες του:

Επικός Ζέκα: Λίγα λόγια για τον ποδοσφαιριστή:

Ο Ζοζέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες (José Carlos Gonçalves Rodrigues, Λισαβόνα, 31 Αυγούστου 1988), περισσότερο γνωστός ως Ζέκα, είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κάτοχος ελληνικής υπηκοότητας που αγωνίζεται ως μέσος στην Κοπεγχάγη και την Εθνική Ελλάδος.

Συλλογική καριέρα

Πρώιμα βήματα

Άρχισε το άθλημα σε ηλικία 10 ετών από τις ακαδημίες της Κάσα Πία και στα 19 του προωθήθηκε στην α’ ομάδα. Την πρώτη του χρονιά κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα Λισαβόνας, ενώ τη μεθεπόμενη το αντίστοιχο του 5ου ομίλου της Δ’ κατηγορίας Πορτογαλίας και την άνοδο στη Γ’. Επικός Ζέκα

Βιτόρια ντε Σετούμπαλ

Αμέσως έπειτα μετακινήθηκε στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρας, συμφωνώντας με τη Βιτόρια ντε Σετούμπαλ. Κατά τη διάρκεια της μοναδικής του περιόδου με εκείνη πραγματοποίησε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τις μισές ως βασικός και αγωνιζόμενος 1.603 λεπτά συνολικά με τον σύλλογο να εξασφαλίζει άνετα την παραμονή του από τη 12η θέση της τελικής κατάταξης.

Παναθηναϊκός

Στις 29 Ιουλίου 2011 και με τη Σετούμπαλ να εισπράττει 380 χιλιάδες ευρώ, υπέγραψε συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας στον Παναθηναϊκό, αποτελώντας προσωπική επιλογή του προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα που είχε άποψη για την αξία του παίκτη από την κοινή πατρίδα τους. Μετά την αποχώρηση του Λουκά Βύντρα, ανέλαβε καθήκοντα πρώτου αρχηγού στην ομάδα, ενώ έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, αυτό επεκτάθηκε έως το 2017 με ετήσιες απολαβές άνω των 300 χιλιάδων. Ο Ζέκα σε διάστημα τριών αγωνιστικών περιόδων με τον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε δευτεραθλητής τρεις φορές (2011-12, 2013-14 και 2014-15) και κυπελλούχος Ελλάδας 2013-14. Συνολικά με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 248 εμφανίσεις με 7 γκολ και 23 ασίστ. Επικός Ζέκα

Κοπεγχάγη

Το καλοκαίρι του 2017 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη.

Επικός Ζέκα: Διεθνής καριέρα

Τον Μάρτιο του 2017 ο τεχνικός της εθνικής Ελλάδας Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε τον Ζέκα στην αποστολή της ομάδας. Είναι ο δεύτερος ξένος που αγωνίζεται στην ελληνική εθνική ομάδα μετά τον επίσης Πορτογάλο Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος είχε αρκετά χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Έκανε το ντεμπούτο του στις 25 Μαρτίου 2017, σε αγώνα της απέναντι στο Βέλγιο που ήρθε ισόπαλο 1-1, μπαίνοντας ως αλλαγή. Πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική στις 3 Σεπτεμβρίου 2017, κόντρα στο Βέλγιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments