Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 31/08

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 31/08
Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 914.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Σουρεγιά είναι απελπισμένη μετά την πρόσκληση της Παρλά στον γάμο της με τον Κερέμ. Η Φιλίζ, η γραμματέας της εταιρίας, καλεί τον Κερέμ για ένα οικονομικό ζήτημα. Πρέπει να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό αλλά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στον εταιρικό λογαριασμό. Ο Κερέμ της λέει πως θα το τακτοποιήσει. Πηγαίνει να πάρει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και βλέπει πως δεν υπάρχουν χρήματα. 

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Ταρίκ αντιμετωπίζει προβλήματα στην οργάνωση της διαφυγής του αλλά πρέπει να βρει και ένα νέο μέρος για να μείνει με τη Ράνα μέχρι να φύγουν. Η αστυνομία βρίσκεται στο προηγούμενο σπίτι, που έμεναν. Η Ράνα χάνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Η Μελέκ μιλάει στην Ελίφ για τα σχέδιά της, να φύγουν μακριά από όλους όσους τις πληγώνουν. Ζητάει από την κόρη της να κάνει υπομονή, μόλις συλληφθεί ο Ταρίκ, θα είναι ελεύθερες να κάνουν ότι θέλουν.

Η Τουλάι λέει στην Ιντζί πως βρέθηκε η Ελίφ και αυτό της δίνει μεγάλη χαρά, για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Βεϊσέλ. Η Χουμεϊρά ζητάει συγνώμη από τη μητέρα της. Τώρα βλέπει την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά ο Ταρίκ. Αν και η μητέρα της την προειδοποιούσε για τον χαρακτήρα του Ταρίκ, η Χουμεϊρά τον αγαπούσε και η αγάπη της τελικά θόλωσε τη σωστή της κρίση. Η Ματσιντέ της ζητάει να μην κλαίει και πως δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται εκείνη. Η Ματσιντέ ξέρει πως η κόρη της θα περάσει δύσκολες μέρες αλλά ξέρει πως είναι ακόμα νέα και η ζωή είναι μπροστά της για να τη ζήσει και να γίνει ευτυχισμένη.

Ο Ταρίκ βρίσκει ένα νέο μέρος για να μείνουν με τη Ράνα αλλά εκείνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από την κατάσταση. Η Παρλά τα βάζει συνεχώς με τη Βιλντάν και προκαλεί την έκρηξη της. Η Παρλά τη απειλεί και της λέει να προσέχει τη συμπεριφορά της απέναντί της στο μέλλον. Ο Τσαγκλάρ τηλεφωνεί στην Παρλά και ζητάει και άλλα χρήματα. Αν δεν του τα δώσει, ο νεαρός απειλεί να αποκαλύψει τα ψέματά της.

Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη και ανακοινώνει πως η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει τον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση και πετάει τα πράγματα του Ταρίκ από το παράθυρο. Η Παρλά ακούει τη φασαρία και θέλει να δει τι γίνεται. Θέλει να χρησιμοποιήσει το αναπηρικό αμαξίδιο αλλά τότε καταφέρνει να κουνήσει τα δάχτυλά της. Η Βιλντάν ακούει τη συζήτησή τους και μεταφέρει στη Μελέκ και την Ελίφ όσα άκουσε. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως αυτό σημαίνει πως θα μείνουν με τη μητέρα της περισσότερο χρόνο στην έπαυλη και λυπάται. Θέλει να φύγουν μακριά.

Το μέρος που μένουν ο Ταρίκ και η Ράνα είναι άθλιο και δεν έχουν πια φαγητό και νερό. Η Ράνα ζητάει από τον Ταρίκ να λύσει αυτό το θέμα ενώ δεν διαμαρτύρεται καθόλου για τις συνθήκες που ζουν γιατί ετοιμάζει το δικό της σχέδιο. Ο Κερέμ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεση της αδελφής του και της λέει πως έχει ακόμα στη διάθεση της μετοχές της εταιρίας και αν θέλει μπορεί να δουλέψει εκεί. Η Χουμεϊρά όμως είναι αρνητική…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει, η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments