Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 30/08

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 30/08
Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 913.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Χουμεϊρά παθαίνει μια νευρική κρίση στο δωμάτιο, που είχε ετοιμάσει για το μωρό της και η Βιλντάν πηγαίνει να καθαρίσει γιατί όλα τα αντικείμενα είναι πεταμένα. Ζητάει από την Ελίφ να τη βοηθήσει.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Σουρεγιά είναι απελπισμένη μετά την πρόσκληση της Παρλά στον γάμο της με τον Κερέμ. Η Φιλίζ, η γραμματέας της εταιρίας, καλεί τον Κερέμ για ένα οικονομικό ζήτημα. Πρέπει να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό αλλά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στον εταιρικό λογαριασμό. Ο Κερέμ της λέει πως θα το τακτοποιήσει. Πηγαίνει να πάρει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και βλέπει πως δεν υπάρχουν χρήματα. Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ δεν εγκατέλειψε μόνο την αδελφή του αλλά το έσκασε με τα χρήματά τους. Δεν ξέρει πως να το πει στη μητέρα του, δεν γνωρίζει πως η Ματσιντέ ξέρει ήδη την αλήθεια.

Η Ματσιντέ επιμένει να πιέζει τη Χουμεϊρά να της μιλήσει για εκείνη την τρομερή μέρα γιατί ίσως έτσι λύσουν και το μυστήριο της εξαφάνισης του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως ο Ταρίκ απλά το έσκασε με μια άλλη γυναίκα και όλα τα άλλα είναι γελοίες υποθέσεις για αυτό και αποφεύγει να μιλήσει. Η Ματσιντέ αναγκάζεται να της πει πως ο Ταρίκ ίσως έχει σκοτώσει τον Μουσταφά. Ο Κερέμ ακούει τη συζήτησή τους και επεμβαίνει λέγοντας τους πως ο Ταρίκ άδειασε τον εταιρικό λογαριασμό και το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού.

Στην αρχή η Χουμεϊρά αρνείται να πιστέψει τις κατηγορίες τους αλλά στη συνέχεια αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε και αποφασίζει να μιλήσει. Η Χουμεϊρά λέει στη Ματσιντέ και τον Κερέμ πως ο Ταρίκ έχει σχέση με τη Ράνα και πως τους είδε μαζί τη μέρα που έχασε το παιδί της.

Η αστυνομία εισβάλει στο σπίτι, που κρυβόντουσαν ο Ταρίκ και η Ράνα αλλά το ζευγάρι έχει πάει να συναντήσει τον άνθρωπο με το καράβι που θα τους φυγαδεύσει. Η Ράνα έχει δεύτερες σκέψεις για αυτό που πάει να κάνει. Ο Ταρίκ προσπαθεί να την καθησυχάσει πως όλα θα πάνε καλά αλλά η Ράνα δεν δείχνει κανέναν ενθουσιασμό πια. Καθώς επιστρέφουν στο σπίτι βλέπουν την αστυνομία και το σκάνε. Οι ανησυχίες της Ράνα αυξάνονται.

Η Μελέκ ακούει τη Χουμεϊρά να λέει στην Παρλά όλα όσα έκανε ο Ταρίκ και πως η αστυνομία τον αναζητά. Η Μελέκ χαίρεται όταν το ακούει αυτό και ελπίζει να τον συλλάβουν σύντομα. Η Ζουλιντέ λέει στην Τουλάι πως η Μελέκ βρήκε την κόρη της στην έπαυλη και πως ο Ταρίκ είναι ο άντρας που ευθύνεται για τον θάνατο του Βεϊσέλ και πως ζούσε και αυτός στην έπαυλη…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει, η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments