Αθλητισμός

Μπαμπέ: Κι όμως είπε όχι σε συμβόλαιο 45 εκατομμύριων ευρώ ετησίως

Μπαμπέ: Κι όμως είπε όχι σε συμβόλαιο 45 εκατομμύριων ευρώ ετησίως
Μπαμπέ: Η Παρί θέλει να κρατήσει τον Γάλλο σταρ, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να πάει στη Ρεάλ.

«Με νύχια και με δόντια» προσπαθεί να κρατήσει τον Κιλιάν Μπαμπέ στο ρόστερ της η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η τριπλέτα Μέσι, Νέιμαρ, Μπαμπέ ή αλλιως ΜΝΜ όπως έχει ονομαστεί από πολλούς, φαντάζει ονειρική για μια dream team.

Για αυτό και οι ιθύνοντες της ομάδας του Παρισιού προσφέρουν «γη και ύδωρ» στον Γάλλο σούπερ σταρ της μπάλας. Συγκεκριμένα του έκαναν πρόταση συμβολαίου με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 45 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ποσό – «μαμούθ» που θα τον έκαναν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του πλανήτη, ενώ το συμβόλαιο του θα είχε ισχύ μέχρι το 2024.

Κι όμως ο 22χρονος εξτρέμ φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση αυτή και να είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» που σίγουρα θα ήταν σαν «μαχαίρι» στην καρδιά για τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας. Ο διεθνής άσσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αποσύρθηκε από τη διαδικασία αγοράς του, αφού η Παρί δεν θέλησε να μπει σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης πώλησης.

Ο λόγος φυσικά είναι πως οι Μερένγκες θα μπορούν να αποκτήσουν χωρίς κόστος τον Γάλλο σε 10 μήνες από τώρα, αφού θα μείνει ελεύθερος. Επίσης, γνωρίζουν πως ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έχει σαν όνειρο του να παίξει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με τη φανέλα της «βασίλισας».

Τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν την Παρί να μην το βάζει κάτω και να κάνει νέα προσπάθεια που θα περιλαμβάνει «ιστορικό» bonus υπογραφής και ακόμα μεγαλύτερο ποσό στις ετήσιες απολαβές για να αποτρέψει να χάσει τον παίκτη «μπιρ μπαρά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments