Ελλάδα

Μπισκότα Oreo: Ανακαλείται παρτίδα από την Mondelez

Μπισκότα Oreo: Ανακαλείται παρτίδα από την Mondelez
Μπισκότα Oreo: Σύμφωνα με τη Mondelez, τα συστατικά του μπισκότου περιλαμβάνουν σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και πιθανώς ίχνη γάλακτος τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις.

Η εταιρεία Mondelez Ελλάς, ανακαλεί από την αγορά το προϊόν Μπισκότα OREO Strawberry Cheesecake (154 γραμμάρια) καθώς απουσιάζει η επισήμανση στα ελληνικά. Πρόκειται για συσκευασία με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 28 Φεβρουαρίου 2022 και αριθμό παρτίδας (LOT) OVI0412023.

Μπισκότα Oreo: Τι αναφέρει η εταιρεία για την ανάκλησή τους

Σύμφωνα με τη Mondelez, τα συστατικά του μπισκότου περιλαμβάνουν σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και πιθανώς ίχνη γάλακτος τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους καταναλωτές. Σύμφωνα με την εταιρεία, το προϊόν είναι άριστης ποιότητας και καθόλα ασφαλές και είναι κατάλληλο για κατανάλωση από τους καταναλωτές πλην αυτών που είναι αλλεργικοί στα συγκεκριμένα συστατικά. Μπισκότα Oreo

Η εταιρεία ενημέρωσε προληπτικά τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Υπογραμμίζεται ότι η εν λόγω διαδικασία ανάκλησης αφορά αποκλειστικά και μόνο σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων της συγκεκριμένης παρτίδας και σε κανένα άλλο κωδικό ή άλλη γεύση του προϊόντος ή συσκευασία του προϊόντος OREO.

Οι καταναλωτές που είναι αλλεργικοί στο σιτάρι, λεκιθίνες σόγιας και το γάλα καλούνται να μην καταναλώσουν το προϊόν. Για οποιοδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη γραμμή καταναλωτή στο 00800 11 8 1111 όπου μπορούν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες. Σημειώνεται ότι τα προϊόντα διατίθενται στην Ελλάδα από τη Mondelez Ελλάς ΑΕ.

Μπισκότα Oreo: Λίγα λόγια για την εταιρεία Mondelez

Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls. Παράλληλα, διατηρεί μία ιστορική μονάδα παραγωγής, το εργοστάσιο του Παυλίδη, στο κέντρο της Αθήνας, όπου παράγονται μέχρι και σήμερα όλα τα τοπικά μας προϊόντα. Περισσότεροι από 80.000 εργαζόμενοι σε όλον τον κόσμο αλλά και περισσότεροι από 300 στην Ελλάδα, απασχολούνται στην εταιρεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments