Αθλητισμός

Σεμέδο: Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο ποδοσφαιριστής

Σεμέδο: Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο ποδοσφαιριστής
Σεμέδο: Η απόφαση μετά την καταγγελία για βιασμό.

Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την απολογία του. Μετά τη διάσκεψη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και εγγύηση 10.000 ευρώ ο 27χρονος.

Ννωρίτερα, ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφων εάν είναι αθώος απάντησε «μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε». Την ίδια στιγμή, το πρωί, κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια η 17χρονη που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ.

Ο Σεμέδο είχε δηλώσει ότι είναι αθώος και πως όλα αυτά γίνονται για τα χρήματα, ενώ την εκπροσώπηση της 17χρονης ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Σεμέδο: Τι είχε δηλώσει η δικηγόρος του

Η δικηγόρος του, Μαριζάννα Κίκιρη, λίγες ώρες πριν ο εντολέας της εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, μίλησε στον Alpha και επικαλούμενη την ιατροδικαστική εξέταση σημείωσε ότι οι κατηγορίες δεν επιβεβαιώνονται. «Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και η καταγγελία εμπεριέχει αντιφάσεις. Αυτό που μπορώ να πω σε αυτή τη φάση είναι ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που καταδεικνύει την ενοχή του. Αντιθέτως αποδεικνύεται η αθωότητά του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα γιατί η 17χρονη να καταγγείλει έναν ομαδικό βιασμό αν δεν έχει συμβεί κάτι αποκρίθηκε: «Δεν μπορών να κάνω σενάρια. Ο εντολέας μου απάντησε στους δημοσιογράφους για τον λόγο, τον οποίο ο ίδιος εικάζει. Εμείς ως συνήγοροι υπεράσπισης μελετάμε τα στοιχεία και πραγματικά δεν θα αναλάμβανα μια υπόθεση ομαδικού βιασμού εάν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητα του εντολέα μου. Σεμέδο

Αυτή δεν προκύπτει μόνο από τα λεγόμενά του αλλά και από τα στοιχεία της δικογραφίας. Ήταν μια παρέα όλoι μαζί και κινήθηκαν σε χώρους διασκέδασης. Η ίδια η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι δεν υπήρχε ίχνος κακοποίησης της εγκαλούσης».

Σεμέδο: Τι είχε καταγγείλει η 17χρονη

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 17χρονη, έπειτα από πάρτι σε κλαμπ στον Ωρωπό βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή. Μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, εκείνη πήγε σε ένα υπνοδωμάτιο για να κοιμηθεί. Στο δωμάτιο και ενώ κοιμόταν εισέβαλε ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος φέρεται να τη βίασε. Αμέσως μετά στο ίδιο δωμάτιο εισήλθε και ο Σεμέδο ο οποίος επίσης την κακοποίησε σεξουαλικά.

Κατάθεση έδωσε και η 16χρονη φίλη του θύματος που επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της. Με την κοπέλα η 17χρονη διασκέδαζε μαζί σε νυχτερινά μαγαζιά της Γλυφάδας και του Ωρωπού προτού καταλήξουν, όπως καταγγέλλει, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021 στο σπίτι του Σεμέδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments