Video

Φαίη Μαυραγάνη: Επιστρέφει με το «Τώρα ότι συμβαίνει»

Φαίη Μαυραγάνη: Επιστρέφει με το «Τώρα ότι συμβαίνει»
Φαίη Μαυραγάνη: Κάθε Σαββατοκύριακο η Φαίη Μαυραγάνη θα είναι ξανά στο OPEN.

Κάθε Σαββατοκύριακο η Φαίη Μαυραγάνη θα είναι ξανά στο OPEN. Η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική της ομάδα από αυτό το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις 05:30 το πρωί επιστρέφουν στην πρωϊνή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου, για να γνωρίζουμε άμεσα και έγκυρα την επικαιρότητα στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, με δημοσιογραφική ετοιμότητα, ψύχραιμη ενημέρωση, αλλά και αισιόδοξη ματιά της καθημερινότητας, η Φαίη Μαυραγάνη και η ομάδα της εκπομπής δίνουν ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 05:30 το πρωί, για να ξέρουμε πρώτοι.

Λίγα λόγια για τη Φαίη Μαυραγάνη

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος με σπουδαία καριέρα στον χώρο των Media.

Η Φαίη Μαυραγάνη αποφοίτησε από το Λύκειο 1990. Τότε μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Δημοσιογραφία σε Ιδιωτική Σχολή μέχρι το 1992. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερη ρεπόρτερ στην ΕΤ-1 και στη συνεχεία ως ελεύθερη πολιτική ρεπόρτερ. Εκεί έμεινε μέχρι το 1997 και στη συνέχεια μεταπήδησε στη σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων της ΕΤ-1.

Το 1998 και μέχρι 2003 δούλεψε ως συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων και μαγκαζίνο στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. 2000-2011: Για έντεκα χρόνια ήταν συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. 2003-2006: Ήταν συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μάνεση, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στούντιο με θέα» στον ΑΝΤ1.

  • 2012 -2013: Παρουσίασε πολιτικές εκπομπές καθώς και εκπομπές προσωπικών συνεντεύξεων στον Διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό Focus web tv.
  • 2013-2018: Παρουσίασε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα ό,τι συμβαίνει».
  • 2018-: Παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» κάθε Σάββατο και Κυριακή την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Τώρα ό,τι συμβαίνει».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments