Θέσεις Εργασίας

Δήμος Αθηναίων: Ανακοινώθηκαν οριστικά αποτελέσματα για 520 προσλήψεις

Δήμος Αθηναίων: Ανακοινώθηκαν οριστικά αποτελέσματα για 520 προσλήψεις
Δήμος Αθηναίων: Τα αποτελέσματα για 520 προσλήψεις ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Τα αποτελέσματα για 520 προσλήψεις ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Έτσι δημοσιεύθηκε ο οριστικός Πίνακας κατάταξης και βαθμολογίας καθώς και ο οριστικός Πίνακας Απορριπτέων για την πρόσληψη 520 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων του Δήμου Αθηναίων.

Τα αποτελέσματα αφορούν την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Αθηναίων ενώ κατά την πρόσληψή τους οι επιτυχόντες οφείλουν τα προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών μετά την πρόσληψή τους.

Δείτε τους επιτυχόντες oristikos-pinakas-katataxis–2021-2022-sxolikoi-katharistes

Δείτε τους απορριφθέντες apporripteoi-sxolikoi-katharistes-2021-2022-oristiko

Δήμος Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων είναι έδρα του Κεντρικού Τομέως, στο Αθηναϊκό πεδίο της Αττικής. Καταλαμβάνει έκταση 38,96 τ.χμ, έχει πληθυσμό 664.046 κατοίκους, σύμφωνα με την Aπογραφή του 2011, και αναπτύσσεται σε υψόμετρο κέντρου 90 μ.Η ίδρυση της Πόλεως των Αθηνών χάνεται στην αχλύ του μύθου, καθώς είναι γενικά αποδεκτό ότι προϋπήρχε της Μυκηναϊκής Εποχής. To 1834 είναι έτος κατά το οποίο ανακηρύχθηκε σε πρωτεύουσα της Ελλάδος, αυξάνοντας έκτοτε ραγδαία τον πληθυσμό της και διαμορφώνοντας σταδιακά της σημερινά της όρια. Ο δήμος περιλαμβάνει το κλεινόν Άστυ, γνωστό ως ιστορικό κέντρο, έξι περιφερειακές δημοτικές ενότητες και χωροθετείται στην καρδιά της ομώνυμης μητροπολιτικής περιοχής.

Σύγχρονο πολεοδομικό κέντρο είναι η Ομόνοια, βόρεια της Ακροπόλεως, η οποία καθίσταται προσβάσιμη μέσω του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του μετρό στη στάση του υπόγειου δικτύου, μέσω του υπεραστικού σιδηροδρόμου στο Σταθμό των Αθηνών, καθώς και μέσω των Λεωφόρων Αθήνων, Πειραιώς και της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.Η Πόλη των Αθηνών φημίζεται για τα ιστορικά της μνημεία, την οικονομική και πολιτική της δραστηριότητα -αποτελεί έδρα του Ελληνικού Κοινοβουλίου- τον πολιτισμό και τη φιλοξενία της, ενώ συνιστά δημοφιλή ευρωπαϊκό τουριστικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με την εφαρμογή της διοικητικής διαίρεσης Καλλικράτης το 2011 ουδεμία μεταβολή επήλθε στο δήμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments