Αθλητισμός

Μαρτίνς: Μεγάλη έκπληξη στην 11αδα – Εκτός πρωτοκλασάτος άσος

Μαρτίνς: Μεγάλη έκπληξη στην 11αδα – Εκτός πρωτοκλασάτος άσος
Μαρτίνς: Ο προπονητής των ερυθρολεύκων εξέπληξε τους πάντες με την επιλογή του να αφήσει εκτός εντεκαδάτο παίκτη. Σε ποιον εμπιστεύτηκε την θέση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρολεύκων Πέδρο Μαρτίνς έφερε τα πάνω κάτω με τις αλλαγές που αποφάσισε για το σχήμα της ομάδας.

Για την ακρίβεια, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αντικαταστήσει τον παίκτη που σηκώνει το βάρος της επίθεσης του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια με έναν πιο φρέσκο. Έτσι, ο Πορτογάλος αφήνει εκτός σχήματος τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μαρτίνς

Μπορεί τα τελευταία χρόνια το θέμα του επιθετικού στους Ερυθρόλευκους να είχε καλυφθεί, μιας και ο Ελ Αραμπί ήταν… αναντικατάστατος στην ενδεκάδα, όμως φαίνεται ότι ο Πορτογάλος πλέον έχει… πονοκέφαλο για τη θέση.

Μαρτίνς

Ο Μαροκινός, από το 2019 έχει 105 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βάλει 57 τέρματα, δηλαδή κάτι παραπάνω από 1 τέρμα σε δύο παιχνίδια, όμως πλέον έχει φτάσει στα 34 και η φετινή, μέχρι τώρα, παρουσία του στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που έδωσαν οι πρωταθλητές, όπου σε 5 αναμετρήσεις έχει 2 τέρματα, αλλά και η εικόνα του, έχουν φέρει σκεπτικισμό στον Πορτογάλο τεχνικό.

Τικίνιο: Το μεγάλο στοίχημα του Μαρτίνς

Από την άλλη ήταν γνωστό από την αρχή, ότι ο Τικίνιο ήταν μια επιλογή για την οποία ο Μαρτίνς έβαζε το… χέρι του στην φωτιά. Άλλωστε είχε απόλυτη γνώση για τον παίκτη από την κοινή τους πορεία στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, όταν ο 30χρονος επιθετικός, με τις φανέλες των Βιτόρια Γκιμαράες, Νασιονάλ Μαδέιρα και Πόρτο, είχε σε 153 αγώνες 64 τέρματα, πράγμα που σημαίνει 0,41 περίπου γκολ ανά αγώνα, ενώ μόνο με τους Δράκους το ποσοστό ανεβαίνει στο 0,46.

Παράλληλα ο Βραζιλιάνος έχει βγάλει… μάτια στις προπονήσεις, με τον El Profesor να τον παίρνει μαζί του στην αναμέτρηση της Μπρατισλάβας με τη Σλόβαν και αν οι παίκτες του ήταν τουλάχιστον πιο σοβαροί, είναι πολύ πιθανό να είχε κάνει εκεί το επίσημο ντεμπούτο του. Μαρτίνς

Ο Τικίνιο πάντως ντεμπούταρε στο φιλικό με τον Άρη και παρότι δεν βρήκε δίχτυα, έδειξε ορεξάτος, με τρεξίματα και έτοιμος να παίξει.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα και με το γεγονός ότι ο Τικίνιο θα παραμείνει υγιής, αλλά και θα συνεχίσει να δείχνει την ίδια θέληση στις προπονήσεις, δεν θα πρέπει να παραξενέψει κανέναν αν είναι αυτός που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με αντίπαλο την Αντβέρπ στις 16 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments