Αθλητισμός

UEFA Covid 19: Μετακίνηση οπαδών στα εκτός έδρας ματς

UEFA Covid 19: Μετακίνηση οπαδών στα εκτός έδρας ματς
UEFA Covid 19: Η ομοσπονδία έδωσε το πράσινο φως για την μετακίνηση των οπαδών των ομάδων στα εκτός έδρας ματς σε όλη την Ευρώπη.

Τον Μάρτιο του 2020 ο Covid 19 “χτύπησε” για πρώτη φορά σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα και η UEFA να επιβάλλει υγειονομικά μέτρα. Σήμερα 1,5 χρόνο μετά η ομοσπονδία αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της κανονικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου είναι έτοιμη πλέον να ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνηση και πάλι οπαδών στα εκτός έδρας ματς σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα ήδη έχουν βγει και οι κατάλληλες ανακοινώσεις μέσα από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις

Ήδη η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει αρχίσει να ενημερώνει τις ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, με το γνωστό δίκτυο οπαδών ποδοσφαίρου στην Ευρώπη (FSΕ – Football Supporters Europe) να ανακοινώνει-επιβεβαιώνει πως η UEFA αποφάσισε ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να ταξιδεύουν και πάλι από την άλλη εβδομάδα, όταν και αρχίζουν οι φάσεις των ομίλων στις διοργανώσεις της! Πάντα, φυσικά, με τους κατά τόπους περιορισμούς και σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το πόσοι θα μπορούν να κάνουν… ευρωπαϊκή εκδρομή, για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, το ποσοστό αυτό δεν αναμένεται να είναι μεγάλο.

Συγκεκριμένα στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, που ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Europa Conference League στο Γιβραλτάρ την άλλη βδομάδα, ο «δικέφαλος του Βορρά» δικαιούται έως και το 5% της ισχύουσας χωρητικότητας (με βάση τα μέτρα εναντίον της πανδημίας) στα γήπεδα που θα αγωνιστεί και αντίστοιχα υποχρεούται να παραχωρήσει και εκείνος έως 5% της ισχύουσας χωρητικότητας στην Τούμπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments