Ελλάδα

Ραφήνα: Είχε σκοτώσει τη μητέρα του ο 44χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος

Ραφήνα: Είχε σκοτώσει τη μητέρα του ο 44χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος
Ραφήνα: Η τραγική ιστορία πίσω από το σοκαριστικό περιστατικό.

Τραγικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση του 44χρονου ζωγράφου που βρέθηκε κρεμασμένος στη Ραφήνα. Ειδικότερα, ο 44χρονος είχε σκοτώσει την ίδια του τη μητέρα το 2013, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άφησε πίσω και τρία σημειώματα.

Ραφήνα: Είχε σκοτώσει τη μητέρα του το 2013

Μια ζωή μέσα στο σκοτάδι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του 44χρονου ζωγράφου που αποδίδεται σε αυτοκτονία. Όπως αποκαλύπτεται, το 2013 ο 44χρονος είχε σκοτώσει την μητέρα του στραγγαλίζοντάς την με καλώδιο μπαλαντέζας. Ραφήνα

Τότε, είχε ομολογήσει το έγκλημά του και μάλιστα είπε πει ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και πως είχε φτάσει στο να κάνει την κίνηση αυτή επειδή τον κακοποιούσε και του έκανε τη ζωή κόλαση. Αρχικά μάλιστα όταν την είχε σκοτώσει μέσα στο σπίτι τους στην Δυτική Αττική είχε σκηνοθετήσει το έγκλημα. Είχε αφαιρέσει και 1.850 ευρώ για να θεωρηθεί ότι ήταν ληστεία μετά φόνου. Αφού την σκότωσε, έφυγε από το σπίτι και ξαναγύρισε ισχυριζόμενος ότι την βρήκε νεκρή. Ο 44χρονος είχε εκτίσει ποινή αλλά λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που είχε αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 44χρονος, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι στην πολυκατοικία που έμενε στην Ραφήνα, άφησε σύμφωνα με πληροφορίες, τρία σημειώματα. Ένα για την αστυνομία, ένα για την αδερφή του και ένα για τον δικηγόρο του.

Ραφήνα: Το χρονικό του περιστατικού

Ένας 44χρονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος, φιμωμένος και δεμένος σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Ραφήνα. Το πτώμα του βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Νηρέως 39 στην περιοχή Μαρίκες στη Ραφήνα. Τον άτυχο 44χρονο, που ήταν κρεμασμένος στο πίσω μπαλκόνι πολυκατοικίας, είδε ένας ένοικος και ειδοποίησε τις αρχές, σύμφωνα με το irafina.gr. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του. Προκειμένου να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μπουν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, κλήθηκε κλειδαράς, ο οποίος παραβίασε την πόρτα του σπιτιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments