Διεθνή

Ισραήλ: Πάνω από 9700 κρούσματα και 31 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Ισραήλ: Πάνω από 9700 κρούσματα και 31 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Κορωνοϊός - Ισραήλ: Ανησυχητικά είναι τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της πανδημίας στη χώρα της Μέσης Ανατολής. Δείτε τα αναλυτικά.

Προβληματισμός επικρατεί στο Ισραήλ από την σημαντική αύξηση των κρουσμάτων, αλλά και τους αυξημένους θανάτους που καταγράφονται στη χώρα. Διαβάστε αναλυτικά πως εξελίσσεται ο κορωνοϊός στο Ισραήλ. Κορωνοϊός - Ισραήλ

Κορωνοϊός – Ισραήλ: Η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 9.739 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των καταγεγραμμένων περιπτώσεων να φθάνει τις 1.112.7443, ενώ 31 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να φθάνει τους 7.153 νεκρούς. Κορωνοϊός - Ισραήλ

Ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων μειώθηκε στα 90.750. Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 677 ασθενείς με την COVID-19 σε σοβαρή κατάσταση.

Αφότου άρχισε εκστρατεία ανοσοποίησης στο Ισραήλ, τον Δεκέμβριο του 2020, πάνω από 6,01 εκατ. πολίτες της χώρας – το 64,4% του πληθυσμού – έχουν λάβει τουλάχιστον μια πρώτη δόση των εγκεκριμένων εμβολίων για την COVID-19, πάνω από 5,5 εκατ. δεύτερη δόση και πάνω από 2,57 εκατ. τρίτη, ενισχυτική.

Κορωνοϊός - Ισραήλ

Το σύνολο των καταγεγραμμένων περιπτώσεων να φθάνει τις 1.112.7443.

Ισραήλ

Το Κράτος του Ισραήλ είναι ένα μικρό, ανεπτυγμένο, κράτος της Μέσης Ανατολής.

Ιδρύθηκε το 1948 με σκοπό να μετατραπεί σε εθνική εστία όσων απανταχού Εβραίων επιθυμούν να πολιτογραφηθούν πολίτες του απ΄όπου και αν προέρχονται. Ωστόσο το σύγχρονο κράτος του Ισραήλ διεκδικεί ιστορική συνέχεια με τα αρχαία βιβλικά κράτη του Ισραήλ και της Ιουδαίας, το έπος των οποίων έχει κεντρική θέση στην ιουδαϊκή θρησκεία και μνήμη. Η πλειονότητα των κατοίκων του κράτους είναι Εβραίοι (76%), ενώ η μεγαλύτερη μειονότητα είναι Άραβες (21%).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments