Lifestyle

Oscar Isaac – Jessica Chastain: Οι τρυφερές στιγμές στο κόκκινο χαλί

Oscar Isaac – Jessica Chastain: Οι τρυφερές στιγμές στο κόκκινο χαλί
Oscar Isaac - Jessica Chastain: Οι δυο φίλοι θα συμπρωταγωνιστήσουν υποδυόμενοι ένα ζευγάρι στη νέα σειρά της HBO.

Οι ηθοποιοί Oscar Isaac και Jessica Chastain γνωρίζονται εδώ και χρόνια και το γεγονός πως τους συνδέει μια φιλία πολλών ετών είναι πολύ σημαντικό, καθώς όταν ήρθε η ώρα να παίξουν ένα παντρεμένο ζευγάρι στη νέα τηλεοπτική μίνι σειρά «Σκηνές από έναν γάμο».

Οι δυο καταξιωμένοι ηθοποιοί του Hollywood οι οποίοι σπούδασαν στην καλλιτεχνική σχολή Juilliard και ήταν φίλοι από το πανεπιστήμιο, απεικονίζουν τη Mira και τον Jonathan στη σειρά HBO, μια νέα έκδοση της ομώνυμης μίνι σειράς του καταξιωμένου Σουηδού σκηνοθέτη Ingmar Bergman. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο 42χρονος και η 44χρονη έδωσαν το παρών στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί όπου αντάλλαξαν μια τρυφερή αγκαλιά.

Η εικόνα των δυο αγαπημένων φίλων έγινε viral και συγκίνησε αρκετό κόσμο, με τους περισσότερους να εστιάζουν στον τρόπο που κοιτούσε ο ηθοποιός την συμπρωταγωνίστριά του, τον τρόπου που την άγγιζε, ενώ δεν έλειψαν φυσικά και τα σενάρια περί ερωτευμένου ζευγαριού. Δεν έλειπαν όμως και τα αρνητικά σχόλια.

https://twitter.com/MargoTheGOAT/status/1434385074854641664?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1434411709914042368%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.vanityfair.com%2Fhollywood%2F2021%2F09%2Foscar-isaac-and-jessica-chastains-venice-red-carpet-appearance-cements-them-as-hollywood-icons-until-end-of-time

Σε σκηνοθεσία του Ισραηλινού σκηνοθέτη Hagai Levi, η έκδοση του 2021 διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και εξετάζει τα θέματα της αγάπης, του γάμου, της μονογαμίας και του διαζυγίου, διερευνημένα στην αρχική σειρά, μέσω ενός σύγχρονου φακού.

«Η σειρά εξερευνά τους ρόλους του φύλου σε μια σχέση την τρέχουσα χρονική περίοδο, μέσα από το πρίσμα αρκετών φαινομένων, όπως από την άποψη του μισθού, του ποιος στηρίζει την οικογένεια, τι σημαίνει να είσαι μητέρα, η σχέση μιας γυναίκας με το σεξ, όλα αυτά”, δήλωσε η  Chastain.

«Το κομμάτι σου επιτρέπει πραγματικά να δεις τι σήμαινε να είσαι σύζυγος και μητέρα εκείνη την εποχή και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτή τη στιγμή», είπε στην παρουσίαση της σειράς στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Ο 58χρονος Λέβι είπε ότι η παρακολούθηση της αρχικής σειράς του 1973 όταν ένα νεαρό θρησκευόμενο Εβραίο αγόρι σε ένα απομακρυσμένο χωριό τον συγκλόνισε και τον ενέπνευσε.

Το 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας – Φωτογραφική πρόσκληση για «Σκηνές από έναν γάμο» εκτός ανταγωνισμού – Βενετία, Ιταλία, 4 Σεπτεμβρίου 2021 – Ποζάρουν οι ηθοποιοί Όσκαρ Ισαάκ και Τζέσικα Τσαστέιν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments