Θέσεις Εργασίας

Αστυνομική Ακαδημία: Προσλαμβάνει διδακτικό προσωπικό

Αστυνομική Ακαδημία: Προσλαμβάνει διδακτικό προσωπικό
Αστυνομική Ακαδημία: Η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε την πρόσληψη με αναγκαίο αριθμό σε διδακτικό προσωπικό (τακτικό – αναπληρωματικό), που θα διορισθεί για να διδάξει τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας (Αττική) και στη Σχολή Μετεκπαίδευσης αι Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας (Βέροια), κατά το χρονικό διάστημα από 01-11-2021 έως 10-12-2021, τα παρακάτω αναγραφόμενα γνωστικά αντικείμενα, με αποζημίωση που καταβάλλεται για κάθε ώρα ιδασκαλίας, στα εν θέματι σεμινάρια.

Η Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε την πρόσληψη με αναγκαίο αριθμό σε διδακτικό προσωπικό (τακτικό – αναπληρωματικό), που θα διορισθεί για να διδάξει τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας (Αττική) και στη Σχολή Μετεκπαίδευσης αι Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας (Βέροια), κατά το χρονικό διάστημα από 01-11-2021 έως 10-12-2021, τα παρακάτω αναγραφόμενα γνωστικά αντικείμενα, με αποζημίωση που καταβάλλεται για κάθε ώρα ιδασκαλίας, στα εν θέματι σεμινάρια.

Ποιες οι θεματικές

  • Γραμματική και Σύνταξη Αγγλικής ή Τούρκικης γλώσσας
  • Προφορικός Λόγος Αγγλικής ή Τούρκικης γλώσσας
  • Αστυνομική Ορολογία Αγγλικής ή Τούρκικης γλώσσας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι 17 Σεπτεμβρίου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση ενδιαφερομένου (Υποδείγματα Α1&Α2) & μία (1) φωτογραφία έγχρωμη διαστάσεων 4χ4 εκατοστών.
  • Υπόμνημα – Δήλωση ατομικών και επαγγελματικών στοιχείων (Υπόδειγμα Β).
  • Αντίγραφο τίτλου ή τίτλων σπουδών, με πιστοποιητικό ισοτιμίας και αντιστοιχίας των πτυχίων τους από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ), αν οι τίτλοι σπουδών έχουν απονεμηθεί από πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
  • Αντίγραφο επάρκειας προσόντων για τη διδασκαλία της τούρκικης γλώσσας, εφόσον απαιτείται σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 6117/Α5 από 08/02/2017 Υπουργική Απόφαση, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  • Οι διορισμένοι σε θέση Δ.Ε.Π., αντίγραφο του Φ.Ε.Κ. διορισμού τους.
  • Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα σχετικό με τις σπουδές, το διδακτικό και το συγγραφικό έργο, προϋπηρεσία καθώς και τυχόν διδακτική εμπειρία στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας.
  • Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 (Υπόδειγμα Γ). 4
  • Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου για τους/τις υποψήφιους/ες εν αποστρατεία (ε.α.) αστυνομικούς – στρατιωτικούς, στο οποίο να εμφαίνεται ότι έχουν αποστρατευτεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τησταδιοδρομία τους (Π.Δ. 113/2008).
Ρέθυμνο

2. Συγγραφικό έργο των ενδιαφερομένων, όπως μελέτες, βιβλία κ.λπ., συναφή με την ειδικότητά τους, να συνυποβάλλεται με τα δικαιολογητικά τους καθώς και αντίτυπο των εργασιών τους.

3. Για την απόδειξη της εμπειρίας, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

  •  Για τους/τις μισθωτούς/ές του δημοσίου τομέα, βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.
  • Για τους/τις μισθωτούς/ές του ιδιωτικού τομέα, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και υπεύθυνη δήλωση του/της υποψηφίου/ας, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται, επακριβώς, ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του/της καθώς και τα στοιχεία του/της εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης, αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
  • Για τους/τις ελεύθερους/ες επαγγελματίες, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης και υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του Ν. 1599/1986, ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας. Η δηλωθείσα, στο υπόδειγμα Β, εμπειρία στις Σχολές Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας (Αττική και Βέροια) θα διαπιστώνεται από τις ίδιες τις Σχολές. Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το γνωστικό αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων, μετά την απόκτηση του απαιτούμενου από την ανακοίνωση του βασικού τίτλου σπουδών, με τον οποίο ο/η υποψήφιος/α μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments