Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 15χρονη καταγγέλλει τον βιασμό της από 36χρονο με τη βοήθεια της συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: 15χρονη καταγγέλλει τον βιασμό της από 36χρονο με τη βοήθεια της συντρόφου του
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία σοκ από μια 15χρονη κοπέλα που κατηγορεί έναν 36χρονο για βιασμό σε συνεργασία με τη σύντροφό του.

Αποτροπιασμό προκαλεί η περιπέτεια μιας ανήλικης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την καταγγελία της. Μια 15χρονη κοπέλα φέρεται να έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός ζευγαριού που την κακοποίησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, χθες, στην περιοχή των Διαβατών, ένας 36χρονος με τη συνδρομή της 31χρονης συντρόφου του, ενήργησε με χρήση βίας γενετήσια πράξη κατά της ανήλικης, ενώ νωρίτερα απαίτησαν από αυτήν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ προκειμένου να της επιτρέψουν να αποχωρήσει.

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τα δύο άτομα, για υπόθεση που αφορά σε διενέργεια γενετήσιας πράξης σε βάρος της 15χρονης.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του «Βιασμού», «Κατάχρησης ανηλίκων» και «Εκβίασης» κατά συναυτουργία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr τόσο το θύμα όσο και οι δράστες κατάγονται από το Πακιστάν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments