Τεχνολογία

iPhone 13: Παρουσιάζεται επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου

iPhone 13: Παρουσιάζεται επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου
iPhone 13: Ντεμπούτο εντός Σεπτεμβρίου για την πολυαναμενόμενη συσκευή της αμερικανικής εταιρείας. Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά της.

Μόλις πριν από λίγες ώρες ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα έκδοση του iPhone, το iPhone 13.

iPhone 13: Όπως έγινε γνωστό από την Apple, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 Ελλάδας, όπως πάντα από το Steve Jobs Theater στο Apple Park campus στο Cupertino της California.

Λόγω της πανδημίας θα δούμε και πάλι μια έτοιμη παρουσίαση που θα αφορά τα νέα προϊόντα της εταιρείας, δηλαδή τη νέα σειρά iPhone, το Apple Watch 7 και ενδεχομένως τα AirPods 3.

Σχετικά με τα νέα iPhone αναμένουμε 4 μοντέλα με μικρές σχεδιαστικές διαφορές σε σύγκριση με τους προκατόχους τους και συγκεκριμένα το iPhone 13 mini με οθόνη 5.4’’, τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro με οθόνη 6.1’’, αλλά και το iPhone 13 Pro Max με οθόνη 6.7’’.

Σε όλα λέγεται πως θα δούμε μικρότερο notch, οθόνες ProMotion με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή A15, βελτιωμένες κάμερες με sensor-shift οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, αλλά και μεγαλύτερες μπαταρίες.

Από την άλλη, το Apple Watch Series 7 ενδεχομένως θα έρθει με μεγαλύτερη και πιο επίπεδη οθόνη (41mm και 45mm), λεπτότερη κατασκευή, ταχύτερο επεξεργαστή S7 και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά δύσκολα θα προστεθούν νέοι αισθητήρες παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας – ευεξίας φέτος. iPhone 13

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της εταιρείας στο YouTube, αλλά και μέσω του Apple TV από την αντίστοιχη εφαρμογή.

Apple

H Apple Inc. (μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2007 Apple Computer Inc.) είναι αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, διαδικτυακές υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Macintosh (Mac) το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod, τo έξυπνο τηλέφωνο iPhone, ο υπολογιστής ταμπλέτα iPad και το έξυπνο ρολόι Apple Watch.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία iSquare, θυγατρική της Quest Holdings.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments