Τεχνολογία

Apple Car: Εν αναμονή ανακοινώσεων από την εταιρεία

Apple Car: Εν αναμονή ανακοινώσεων από την εταιρεία
Apple Car: Φήμες θέλουν τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό να ανακοινώνει την έναρξη της παραγωγής του αυτοκινήτου μέσα στο 2023!

Πάει αρκετός καιρός από τότε που κυκλοφόρησε κάποια πληροφορία σχετικά με το περιβόητο Apple Car. Τον Φεβρουάριο συγκεκριμένα, κυκλοφορούσαν συχνά πυκνά φήμες που ήθελαν την εταιρεία να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Hyundai / Kia Motors για να αναλάβουν την κατασκευή, αλλά φαινόταν πως το θέμα είχε παγώσει επ’ αόριστον.

Apple Car: Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, επανήλθε στο προσκήνιο η ιστορία λόγω μιας αναφοράς της ιστοσελίδας DigiTimes

Η τελευταία ισχυρίζεται ότι η παραγωγή του Apple Car θα ξεκινήσει μέσα στο 2024 και η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει είτε μέσα στο 2023 είτε στις αρχές του 2024. Επιπλέον, αναφέρουν πως η Apple πλέον συζητά με τις Toyota και LG για να συνδράμουν στο project. Apple Car

Προφανώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη ή ημιεπίσημη επιβεβαίωση για το Apple Car, καθώς η Apple αρνείται πεισματικά να αναφέρει το οτιδήποτε, αλλά μαθαίνουμε πως η Hyundai διέκοψε τις συζητήσεις διότι δεν ήθελε να υποβαθμιστεί σε «κατασκευαστικό τσιράκι» της Apple.

Apple Car: Τους τελευταίους μήνες, πάντως, βλέπουμε ολοένα και περισσότερες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας να επενδύουν – επιχειρούν στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς παρόμοια projects τρέχουν ήδη και από τις Xiaomi και Huawei.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο «πόλεμος» θα φύγει από τον τομέα του mobile και θα μεταφερθεί σε αυτόν της ηλεκτροκίνησης και της αυτόνομης οδήγησης.

Apple Car

Apple

H Apple Inc. (μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2007 Apple Computer Inc.) είναι αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, διαδικτυακές υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Macintosh (Mac) το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod, τo έξυπνο τηλέφωνο iPhone, ο υπολογιστής ταμπλέτα iPad και το έξυπνο ρολόι Apple Watch.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία iSquare, θυγατρική της Quest Holdings.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments