Lifestyle

Kylie Jenner: Είναι ξανά έγκυος

Kylie Jenner: Είναι ξανά έγκυος
Kylie Jenner: Δείχνει σε βίντεο τη στιγμή που είδε το θετικό αποτέλεσμα στο τεστ εγκυμοσύνης.

Επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner), ποστάροντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο. Η ίδια πάντως δεν πτοήθηκε και εν μέσω φημών για την εγκυμοσύνη της πραγματοποίησε, μερικές εντυπωσιακές φωτογραφήσεις με καυτά μπικίνι.

Kylie Jenner: Το συγκινητικό βίντεο που πόσταρε στο Instagram

Στο βίντεο, η 24χρονη εκατομμυριούχος Κάιλι Τζένερ δείχνει τη στιγμή που είδε το θετικό αποτέλεσμα στο τεστ εγκυμοσύνης της αλλά και την ώρα που τρέχει χαρούμενη στο σύντροφό της Travis Scott να του το ανακοινώσει. «Stormi, θα έχουμε ένα μωράκι», λέει η «γιαγιά» Κρις Τζένερ (Kris Jenner) στην εγγονή της και συνεχίζει: «Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου».

Τον Απρίλιο του 2019, η Κάιλι Τζένερ, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά. Κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live, είπε στην καλή της φίλη, Stassie Karanikolaou, ότι σίγουρα θέλει άλλα επτά, αλλά όχι ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CTieyGYpYdi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To 2018 μπήκε στη λίστα «America’s Women Billionaires» του περιοδικού Forbes, έχοντας την 27η θέση και περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2020 ωστόσο το περιοδικό Forbes αποκάλυψε πως έγινε λάθος στο προϋπολογισμό περιουσίας της Κάιλι, με την ίδια να κατέχει μια εκ νέου περιουσία αξίας 700 εκατομμυρίων δολαρίων , χάνοντας έτσι το τίτλο «δισεκατομμυριούχος που της ειχε απονεμηθεί πριν 2 χρόνια.

Από τον Νοέμβριο του 2014 μέχρι τον Απρίλιο του 2017 είχε σχέση με τον ράπερ Tyga. Από τον Απρίλιο του 2017 μέχρι και τώρα ειναι σε σχέση με τον ράπερ Travis Scott και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Stormi Webster.

Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1997 στο Λος Άντζελες από τις Κρις Τζένερ και Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρους Τζένερ). Έχει μια μεγαλύτερη βιολογική αδελφή, την Κένταλ. Έχει επίσης τέσσερα ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά της μητέρας της – Κλοέ, Κόρτνεϊ, Κιμ και Ρομπ Καρντάσιαν καθώς και τέσσερα από την πλευρά του πατέρα της – Μπρόντι, Μπερτ, Μπράντον και Κέισι Τζένερ. Φοίτησε αρχικά στο ιδιωτικό σχολείο Sierra Canyon School ενώ το 2012 εγγράφηκε σε ένα πρόγραμμα κατ’οίκον εκπαίδευσης από το οποίο έλαβε απολυτήριο λυκείου τον Ιούλιο του 2015.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments