Lifestyle

Kylie Jenner: Ποζάρει με vintage Jean Paul Gaultier και προκαλεί τις αισθήσεις

Kylie Jenner: Ποζάρει με vintage Jean Paul Gaultier και προκαλεί τις αισθήσεις
Kylie Jenner: Μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με τις στιλιστικές επιλογές του Jean Paul Gaultier.

Η Kylie Jenner πόζαρε στον φακό φορώντας vintage επιλογές του κορυφαίου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier. Η μικρή αδερφή των Kardashians πιο όμορφη και γοητευτική από ποτέ δείχνει να είναι στα καλύτερα της. Η Jenner πήγε πρόσφατα στο The 72nd Annual Parsons Benefit μαζί με τον σύντροφό της, Travis Scott και την κορούλα της και κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω της με το εντυπωσιακό της look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

H Kylie εμφανίστηκε με ένα vintage φόρεμα από το 1987 του σχεδιαστή Jean Paul Gaultier και έδειχνε υπέροχη. Το φόρεμα ήταν μια μίντι στενή δημιουργία σε olive green και η ίδια το συνδύασε με clear heels και hollywood style hair look. Όπως δημοσίευσε η Kylie Jenner στα stories της έγιναν κάποιες μικρές αλλαγές στο φόρεμα ώστε να της ταιριάζει τέλεια, ενώ η ομάδα του oίκου Jean Paul Gaultier την ευχαρίστησε θερμά για αυτήν της την επιλογή.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας ανέβασε φωτογραφίες με τα outfits που σχεδίασε για την Kylie, που λάμπει και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments