Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Ντύθηκε στα λευκά και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Ιωάννα Μαλέσκου: Ντύθηκε στα λευκά και είναι πιο όμορφη από ποτέ
Ιωάννα Μαλέσκου: Το λευκό τονίζει το πανέμορφο πρόσωπό της και τα υπέροχα μάτια της.

Σα χιονάτη εμφανίστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του Love It υποδέχθηκε και σήμερα το τηλεοπτικό της κοινό και εμφανίσθηκε στο πλατό με ένα φθινοπωρινό look που την κάνει πανέμορφη.

Η άσπρη ολόσωμη και stylish φόρμα αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και το όλο styling φώτιζε τα υπέρλαμπρο μάτια της και το θεϊκό πρόσωπό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@loveitskaitv.gr)

Ιωάννα Μαλέσκου: Παραμυθένιος γάμος στη Βαρυμπόμπη

Στο γάμο στενής της φίλης και συνεργάτιδας, θα παραστεί η αγαπημένη παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο λόγος για την Μάρτζυ Λαζάρου και τον Τάσο Παπαπέτρου με τον οποίο πρόκειται να ενώσουν τις ζωές τους και ενώπιον Θεού, στις 17 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια, με την Μάρτζυ Λαζάρου να εκφράζει συχνά δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μαζί με τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση της μικρούλας του που ήρθε στον κόσμο πέρυσι τον Ιούλιο, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Σημειώνεται ότι η Μάρτζυ Λαζάρου, είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της ενόψει τοκετού όμως τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει και θρησκευτικό γάμο.

Tο διπλό μυστήριο θα τελεστεί σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη, με προσκεκλημένους πλήθος καλλιτεχνών, δημοσιογράφων αλλά και πρωταγωνιστών από το χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς ο γαμπρός είναι διεθνής διαιτητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments