Αθλητισμός

ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Δημητρίου

ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Δημητρίου
ΕΠΟ: Μετά την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο Παναγιώτης Δημητρίου εξελέγη νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου ανέλαβε πρόεδρος της ΕΠΟ μετά την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο πρώην πλέον πρόεδρος της Ομοσπονδίας είχε γίνει κοινωνός επεισοδίων στην οικία του με γκαζάκια, αλλά και με περιστατικά bullying στα παιδιά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος πρόεδρος που ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ μετά την παραίτηση του απερχόμενου Ζαγοράκη, το έργο του οποίου δεσμεύτηκε να συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση, ενώ χαρακτήρισε «Ντόμπρο» και «μπεσαλή» τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

H δήλωση του Παναγιώτη Δημητρίου

«Ύστερα από χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχοντας πλήρη επίγνωση της θέσης ευθύνης που καλούμαι να αναλάβω, νιώθω την ανάγκη να δηλώσω και δημοσίως ότι λυπάμαι ειλικρινά για την απόφαση που έλαβε ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης. Προσωπικά, παρά τη μεγάλη μου διαδρομή στον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ στο παρελθόν μαζί του. Την απέκτησα τους τελευταίους μήνες.

Μέσα από τη σχεδόν καθημερινή επαφή μας γνώρισα έναν άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία συνοψίζονται σε δύο λέξεις που αποτυπώνουν την αυθεντικότητά του και που δεν ντρέπομαι να διατυπώσω παρότι δεν είναι πολιτικά ορθές: ντόμπρος και μπεσαλής.

Πριν από την έναρξη της χτεσινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. εξέφρασα την ελπίδα να ανακαλέσει ο κ. Ζαγοράκης και πιστεύω ότι απηχούσα τις σκέψεις όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ωστόσο, η παραίτησή του από τη θέση του προέδρου κατατέθηκε και γραπτώς και δυστυχώς κατέστη αμετάκλητη. Σήμερα επαναλαμβάνω πως ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα με τον απελθόντα πρόεδρο, ο οποίος απέδειξε στην πράξη την οικουμενικότητά του. Πρόθεσή μου είναι να εκπληρώσω το καθήκον μου ακολουθώντας την ίδια κατεύθυνση».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments