Αθλητισμός

Μητσοτάκης: Τα είπε με τους “ασημένιους” Ολυμπιονίκες

Μητσοτάκης: Τα είπε με τους “ασημένιους” Ολυμπιονίκες
Τα μέλη της Εθνικής ομάδας πόλο παρευρέθηκαν στο Σύνταγμα στην πρεμιέρα του EKO Ράλλυ Ακρόπολις στην πλατεία Συντάγματος ως VIP καλεσμένοι.

Οι διεθνείς πολίστες που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ο προπονητής τους Θόδωρος Βλάχος είχαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα Ράλι με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός τους συνεχάρη για την σπουδαία τους επιτυχία και ενδιαφέρθηκε να μάθει λεπτομέρειες από τα παιχνίδια στο Τόκιο.

Ιδιαίτερη συνομιλία είχε και με τον Θόδωρο Βλάχο από τον οποίο ζήτησε να μάθει ποιοι είναι οι επόμενοι αγώνες της εθνικής ομάδας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Θόδωρος Βλάχος είχαν συνομιλήσει και τηλεφωνικά όταν ο δεύτερος ήταν ακόμη στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από την πλευρά των πολιστών βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο Σύνταγμα οι Φουντούλης, Ζερδεβάς, Γαλανίδης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Γενηδουνιάς.

Ράλι Ακρόπολις: Το Ράλι των Θεών ξεκίνησε με μία ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας που τράβηξε τα βλέμματα από όλο τον κόσμο.

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις μετά από 8 συναπτά έτη απουσίας επανήλθε με πολλές εκπλήξεις. Το ράλι ξεκίνησε σήμερα κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Την έναρξη του ράλι κήρυξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 17:30 .

Η πρώτη μέρα του Ράλι ήταν πλούσια σε θέαμα με την έναρξη να γίνεται στις 17.30, αλλά και μία έκπληξη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε για πρώτη φορά στην ιστορία και μία ειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που προσέφερε μοναδικές εικόνες από την ελληνική πρωτεύουσα.

Ο πρωταγωνιστής της ημέρας

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής μέρας αφού έκανε χρόνο 51,5» στην COSMOTE 5G Athens Stage. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι Έλφιν Έβανς με +0,6» και Κάλε Ροβανπέρα με +0,8». «Οι θεατές μού έδωσαν ενέργεια. Αγαπώ την Ελλάδα, έρχομαι συχνά διακοπές. Είναι ωραία που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Είναι το ράλι που αγαπώ», δήλωσε ο Οζιέ.

svg%3E
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments