Ελλάδα

Ελενα Πολυχρονοπούλου: Την έπιασαν την ώρα που «ξεφορτωνόταν» την κοκαΐνη

Ελενα Πολυχρονοπούλου: Την έπιασαν την ώρα που «ξεφορτωνόταν» την κοκαΐνη
Ελενα Πολυχρονοπούλου: Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί την πρώην παίκτρια του Power of Love, καθώς την είδαν να πετά την κοκαΐνη στην τουαλέτα.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στο μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου για διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και των Νοτίων Προαστίων. Μάλιστα κατά την έφοδο τους οι αστυνομικοί είδαν την πρώην παίκτρια να πετά την κοκαΐνη στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Από ότι φαίνεται μάλιστα, ο 32χρονος που βρέθηκε μαζί με το μοντέλο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν του περνούσαν χειροπέδες ότι είχε στο διαμέρισμα της οδού Χαριδήμου 20 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία όμως δεν βρέθηκαν ποτέ.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί μετά τη έφοδο στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, τη σύλληψη του ζευγαριού και την κατάσχεση των 7.8 κιλών κοκαίνης, συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και άλλα μέλη του κυκλώματος. Προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το ρόλο της 28χρονης Λένιας Πολυχρονοπούλου στην υπόθεση.

Θεωρούν ότι το ζευγάρι, είχε ρόλο διακινητών, είχαν δηλαδή αναλάβει να σπρώχνουν τη «λευκή κυρία» στα “ρουθούνια” της αθηναικής ελίτ και αυτό που ψάχνουν τώρα είναι να βρουν τα μεγάλα κεφάλια. Τους εισαγωγείς της κοκαίνης η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι υψηλής καθαρότητας (πούδρα) με την αξία της να αγγίζει τις 800.000 ευρώ

Παράλληλα, ψάχνουν να βρουν πώς έφθασε η κοκαΐνη στον ποδοσφαιριστή, σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, για να εντοπίσουν την πηγή της κοκαΐνης και φυσικά το πελατολόγιο στα νότια προάστια και το Κολωνάκι.

Μάλιστα, ο Ρεγγινίδης, τα πήρε όλα πάνω του, λέγοντας πως είναι τοξικομανής και πήρε την κόκα να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, με προφανή σκοπό να «καθαρίσει» τη νεαρή σύντροφο του από το βάρος των κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων. Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων. Νέα Σμύρνη

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου. Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments