Ελλάδα

Λάρισα: 51χρονος εκπαιδευτικός πέθανε από κορωνοϊό μία ημέρα μετά την κηδεία των γονιών του

Λάρισα: 51χρονος εκπαιδευτικός πέθανε από κορωνοϊό μία ημέρα μετά την κηδεία των γονιών του
Λάρισα: Ο εκπαιδευτικός και οι γονείς του ήταν ανεμβολίαστοι.

Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα, καθώς 51χρονος εκπαιδευτικός που προσεβλήθη από κορωνοϊό έχασε τη ζωή, μια ημέρα μετά την κηδεία των γονιών του, επίσης εκπαιδευτικών, που πέθαναν από την ίδια αιτία. Και οι τρεις, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανεμβολίαστοι.

Λάρισα: Νοσηλευόταν διασωληνωμένος για μέρες στη ΜΕΘ COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, o 51χρονος Χαράλαμπος Στεργιούλης, φιλόλογος με συγγραφικό έργο, νοσηλευόταν διασωληνωμένος για μέρες στη ΜΕΘ COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Την Τετάρτη, είχαν πεθάνει οι γονείς του, Βασίλης, 83 ετών και Ευδοξία, 78 ετών, από τις επιπλοκές του κορωνοϊού. Η κηδεία τους έγινε χθες, ενώ ήταν ήδη γνωστό ότι η κατάσταση του 51χρονου Χαράλαμπου Στεργιούλη ήταν κρίσιμη.

Λάρισα

Εύβοια: Πέθανε 55χρονος πλήρως εμβολιασμένος με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα

Ένας ακόμα εμβολιασμένος άφησε την τελευταία του πνοή από επιπτώσεις του κορωνοϊού. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λίγες ώρες πριν, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή από επιπλοκές του κορωνοϊού μια 80χρονη από τη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά το evima.gr, ο άνδρας από την Εύβοια νοσηλευόταν εδώ και μέρες σε κλινική Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας. Ωστόσο, η είδηση ότι ένας πλήρως εμβολιασμένος μόλις 55 ετών έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συγκλονίζει. Ο άνδρας ήταν πλήρως εμβολιασμένος, αλλά είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Νοσηλευόταν από αρχές Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο και καταγόταν από το χωριό Αλέξη Καρύστου. ΜΕΘ

Ηράκλειο Κρήτης: Πέθανε από κορωνοϊό 62χρονη ανεμβολίαστη γιατρός

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της Μεσσαράς στην Κρήτη από την τραγική κατάληξη που είχε η νοσηλεία της 62χρονου μικροβιολόγου η οποία προσεβλήθη από την Covid-19 και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη μικροβιολόγος εισήχθη στην κλινική covid του νοσηλευτικού ιδρύματος στις 4 Αυγούστου. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της άρχισε να επιδεινώνεται και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στην εντατική και εν συνεχεία η διασωλήνωσή της. Το απόγευμα της Τετάρτης η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε σύμφωνα με τους γιατρούς από βαριά πολυοργανική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 62χρονη μικροβιολόγος υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα ενώ σύμφωνα με άτομα από το φιλικό της περιβάλλον η άτυχη γιατρός δεν είχε εμβολιαστεί καθώς ήταν αρνήτρια του εμβολίου με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να χρειαστεί να νοσηλευτεί διασωληνωμένη με κορονοϊό, στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments