Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Νίκος Γκάλης: Συνάντηση γιγάντων

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Νίκος Γκάλης: Συνάντηση γιγάντων
Γιάννης Αντετοκούνμπο – Νίκος Γκάλης: Οι δύο κορυφαίοι μπασκετμπολίστες, Αντετοκούνμπο και Γκάλης συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο του Greek Freak.

Το χθες και το σήμερα του αθλήματος ήρθαν κοντά μέσα από τη συνάντηση του Νίκου Γκάλη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.  Το ελληνικό μπάσκετ αποτυπώθηκε μέσα σε μία και μόνο φωτογραφία

Το τετ α τετ έγινε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του Greek Freak στο Twitter, ο οποίος “ανέβασε” τα στιγμιότυπα. “Είναι ο λόγος που οι περισσότεροι ξεκίνησαν το μπάσκετ στην Ελλάδα. Είδα τη… φωτιά στα μάτια του”, έγραψε ο πρωταθλητής του NBA για τον απόλυτο θρύλο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Οι δύο άνδρες φωτογραφήθηκαν μόνοι τους αλλά και με το τρόπαιο του ΝΒΑ, έχοντας δίπλα τους τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε τρομερή απήχηση εξ αρχής, αφού σε λιγότερα από 30 λεπτά συγκέντρωσε αυτομάτως περίπου 150.000 likes. Πώς να μην συμβεί άλλωστε αυτό όταν μιλάμε για δύο GOAT.

Σε δεύτερη φωτογραφία του ίδιο ποστ ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φωτογραφίζονται μαζί με τον Νίκο Γκάλη και τον Θοδωρή Παπαλουκά, αγκαλιά με το τρόπαιο του NBA.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Γκάλης μετά τον θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς είχε γράψει σε ανάρτησή του: “Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments