Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα.. με μια εικόνα

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα.. με μια εικόνα
Χριστίνα Μπόμπα: Με μια γλυκιά φωτογραφία, μοιράστηκε τα ονόματα των κοριτσιών της.

Σχεδόν καθημερινά, η Χριστίνα Μπόμπα ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τις μικρές δίδυμες της κόρες.

Χθες, 11 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε ακόμα μία αποκαλύπτοντας τα ονόματά τους.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία με τα κοριτσάκια της να φορούν φορμάκια που αναγράφονταν πάνω τα ονόματά τους και σχολίασε:

μπομπα

Με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο αποκάλυψε τα ονόματα που θα πάρουν οι κόρες της.

Να θυμίσουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έγιναν γονείς στις 23 Ιουνίου. Τα κοριτσάκια τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και βιώνουν όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Χριστίνα Μπόμπα: Πως πέρασε την εγκυμοσύνη της

Σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε μιλήσει για το πως περνά την εγκυμοσύνη της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το στιλάτο καθιστικό της, όπου τη βλέπουμε άνετη και χαλαρή. Φορά comfy, κομψές πιζάμες και κάθεται σε μια chic υπέροχη και σούπερ αναπαυτική πολυθρόνα, διαβάζοντας το βιβλίο της. Η κοιλίτσα της, όπως φαίνεται, είναι πλέον αρκετά φουσκωμένη ενώ η ίδια δεν σταματά να χαμογελά. Φυσικά τα likes και τα σχόλια από τους 645 χιλιάδες followers τους πήραν «φωτιά». Χριστίνα Μπόμπα

Φορά comfy, κομψές πιζάμες και κάθεται σε μια chic υπέροχη και σούπερ αναπαυτική πολυθρόνα, διαβάζοντας το βιβλίο της. Η κοιλίτσα της, όπως φαίνεται, είναι πλέον αρκετά φουσκωμένη ενώ η ίδια δεν σταματά να χαμογελά. Φυσικά τα likes και τα σχόλια από τους 645 χιλιάδες followers τους πήραν «φωτιά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments