Video

Χριστίνα Μπόμπα: Χορεύει λίγο πριν τη γέννα

Χριστίνα Μπόμπα: Χορεύει λίγο πριν τη γέννα
Χριστίνα Μπόμπα: Μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της περνά η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ετοιμάζεται να γίνει μαμά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα η οποία σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της, με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η ίδια είχε μιλήσει και για το πως περνά τον χρόνο στην εγκυμοσύνη της.

Χριστίνα Μπόμπα: Το βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της

Η γνωστή influencer βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει δίδυμα κοριτσάκια.Μάλιστα κατά την διάρκεια της κύησης της, η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ξύπνησε με χαρούμενη διάθεση και αποφάσισε να χορέψει στο σπίτι της, κρατώντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Φυσικά θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο με τους followers της, όπου διασκεδάζει υπό την μουσική υπόκρουση της Shakira.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από τον λογαριασμό της Χριστίνας Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Πως πέρασε την εγκυμοσύνη της

Σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε μιλήσει για το πως περνά την εγκυμοσύνη της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από το στιλάτο καθιστικό της, όπου τη βλέπουμε άνετη και χαλαρή. Φορά comfy, κομψές πιζάμες και κάθεται σε μια chic υπέροχη και σούπερ αναπαυτική πολυθρόνα, διαβάζοντας το βιβλίο της. Η κοιλίτσα της, όπως φαίνεται, είναι πλέον αρκετά φουσκωμένη ενώ η ίδια δεν σταματά να χαμογελά. Φυσικά τα likes και τα σχόλια από τους 645 χιλιάδες followers τους πήραν «φωτιά».

Χριστίνα Μπόμπα

Φορά comfy, κομψές πιζάμες και κάθεται σε μια chic υπέροχη και σούπερ αναπαυτική πολυθρόνα, διαβάζοντας το βιβλίο της. Η κοιλίτσα της, όπως φαίνεται, είναι πλέον αρκετά φουσκωμένη ενώ η ίδια δεν σταματά να χαμογελά. Φυσικά τα likes και τα σχόλια από τους 645 χιλιάδες followers τους πήραν «φωτιά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments