Αθλητισμός

Εθνική ομάδα: Ιτούδης και Σφαιρόπουλος οι εκλεκτοί

Εθνική ομάδα: Ιτούδης και Σφαιρόπουλος οι εκλεκτοί
Εθνική ομάδα: Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται να είναι οι επικρατέστεροι από τους υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας στο μπάσκετ. Η εκλογή Λιόλιου φέρνει τους δυο κορυφαίους κόουτς ψηλά στη λίστα, καθώς στην προεκλογική εκστρατεία Λιόλιου ήταν σαφές το μήνυμα για να στελεχωθεί η επίσημη αγαπημένη με Έλληνα προπονητή του κορυφαίου επιπέδου.

Η αντικατάσταση του Ριμ Πιτίνο στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού θα γίνει με προπονητή αντίστοιχης αξίας. Σχετικά με τον κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είχε δηλώσει ο ίδιος επανειλημμένα στο παρελθόν πως θέλει να καθίσει στον πάγκο της επίσημης αγαπημένης,  όπερ και σημαίνει πως αυτομάτως καθίσταται ως το Νο.1 φαβορί για τη θέση, ενώ περιστοιχίζεται από ένα staff υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών.

Παρόλα αυτά, πολλές πιθανότητες έχει και η περίπτωση του προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο οποίος χαίρει εξίσου εκτίμησης. Στα θετικά για το μέλλον των γαλανόλευκων είναι το εκπεφρασμένο θέλω του Γιάννη Αντετοκούνμπο να δώσει το παρών στο Ευρωμπάσκετ 2022, η συνεργασία με τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να ευοδωθεί.

Όλες αυτές οι εξελίξεις ακολούθησαν μετά την επιθυμία του Ρικ Πιτίνο να μη συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments