Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Μετάνιωσε η κατηγορούμενη μία μέρα πριν τη δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Μετάνιωσε η κατηγορούμενη μία μέρα πριν τη δίκη
Επίθεση με βιτριόλι: Συγγενής της κατηγορουμένης για την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου δηλώνει πως έχει μετανιώσει.

Την Τετάρτη πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Βέβαια πριν από λίγες μέρες είχε αποκαλυφθεί το σχέδιο της κατηγορουμένης να επιτεθεί στο θύμα μέσα στο νοσοκομείο, κατά την διάρκεια της νοσηλείας της.

Παρόλα αυτά, μία μέρα πριν τη δίκη, συγγενής της 36χρονης μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, ανέφερε πως η κατηγορούμενη έχει μετανιώσει για την πράξη της, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, ούτε ήξερε για τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει, δίνοντας έτσι και το περίγραμμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει.

Η δήλωση του συγγενή της 36χρονης

«Ακούστε οι εικόνες που ανέβασε η Ιωάννα στα social media μετά το χειρουργείο είναι ενδεικτικές για τον Γολγοθά που περνάει και λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Αύριο η Έφη θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και θα κληθεί να δώσει εκεί τις απαντήσεις της» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Είμαστε σίγουροι όμως ότι πρόθεση της δεν ήταν να την σκοτώσει και σίγουρα δεν γνώριζε και τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει με όλη της αυτήν την πράξη την οποία σίγουρα έχει μετανιώσει. Όπως και να το κάνουμε, από τη σύλληψή της μέχρι σήμερα, όλη η οικογένεια περνάει το δικό της Γολγοθά».

«Αύριο είναι η ώρα της κρίσης, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της γιατί το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί και στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Έφης που δεν σχετίζονται καθόλου με την υπόθεση. Επίσης λένε ότι υπάρχει συνεργός που δε φαίνεται κάτι τέτοιο» κατέληξε το άτομο από το στενό περιβάλλον της δράστριας.

Τι αναζητούσε στο διαδίκτυο η δράστρια

Ειδικότερα, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστρια αναζητούσε στο διαδίκτυο:

  • Δηλητήριο πώς πιάνει με ζάχαρη
  • Κρασί και δηλητήριο
  • Πώς μπορείς να προκαλέσεις έμφραγμα
  • Δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα
  • Υδροκυάνιο, Αρσενικό
  • Όπλα αγορά χωρίς άδεια
  • Δηλητηρίαση από μανδραγόρα (φυτό τελετουργικών μαγείας)

Η πιθανότητα ύπαρξης συνεργού

Η δράστρια είχε πυκνές τηλεφωνικές επαφές με έναν 40χρονο από τον Πειραιά πριν την επίθεση με βιτριόλι, ενώ μετά την επίθεση, η δράστρια, είχε απόπειρες επικοινωνίας μαζί του, οι οποίες δεν ευδοκίμησαν. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2019, η δράστρια έστειλε μέσω Viber: «Θέλω να μου βρεις κάτι που ξέρεις ότι δεν μπορώ να το πάρω εγώ» ήταν το μήνυμα της δράστιδος προς τον 40χρονο.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η δράστρια έγραψε μήνυμα στον 40χρονο: «Θέλω να τσεκάρεις κάτι στην Βουλιαγμένη και θέλω να είμαι κι εγώ». To δεύτερο μήνυμα μάλλον σχετίζεται με τον πομπό που είχε τοποθετήσει η δράστρια στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

Οι επικοινωνίες την ημέρα της επίθεσης

Αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστρια άρχισε να τηλεφωνεί σωρηδόν προς τον 40χρονο.

Έτσι, τον κάλεσε μέσω viber, μετά την επίθεση διαδοχικά: Στις 09:56, τις 10:05, στις 10:07, στις 10:09 και στις 10:23. Εκείνος δεν της απάντησε, ενώ αυτή συνέχισε να τον καλεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments