Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Το σχέδιο επίθεσης της δράστριας κατά της Ιωάννας μέσα στο νοσοκομείο

Επίθεση με βιτριόλι: Το σχέδιο επίθεσης της δράστριας κατά της Ιωάννας μέσα στο νοσοκομείο
Επίθεση με βιτριόλι: Σύμφωνα με την δικογραφία, η δράστρια σχεδίαζε να επιτεθεί για δεύτερη φορά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα στο νοσοκομείο.
Επίθεση με βιτριόλι: Σύμφωνα με την δικογραφία, η δράστρια σχεδίαζε να επιτεθεί για δεύτερη φορά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα στο νοσοκομείο.

Η επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε όλη τη χώρα, φτάνει στο τέλος της όσον αφορά το δικαστικό της κομμάτι. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στις 15 Σεπτεμβρίου θα δώσει το «παρών» στο δικαστήριο και θα σταθεί αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη δίνοντας της την ευκαιρία να αιτιολογήσει τη βίαιη ενέργειά της.

Πέρα από το δικαστικό κομμάτι, η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται με τις αρχές να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πιθανόν, η καθ’ ομολογίαν δράστρια, σκόπευε να επιτεθεί και δεύτερη φορά στην Ιωάννα, μέσα στο νοσοκομείο, προκειμένου να την σκοτώσει.

Τι αναζητούσε στο διαδίκτυο η δράστρια

Ειδικότερα, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστρια αναζητούσε στο διαδίκτυο:

  • Δηλητήριο πώς πιάνει με ζάχαρη
  • Κρασί και δηλητήριο
  • Πώς μπορείς να προκαλέσεις έμφραγμα
  • Δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα
  • Υδροκυάνιο, Αρσενικό
  • Όπλα αγορά χωρίς άδεια
  • Δηλητηρίαση από μανδραγόρα (φυτό τελετουργικών μαγείας)

Η πιθανότητα ύπαρξης συνεργού

Η δράστρια είχε πυκνές τηλεφωνικές επαφές με έναν 40χρονο από τον Πειραιά πριν την επίθεση με βιτριόλι, ενώ μετά την επίθεση, η δράστρια, είχε απόπειρες επικοινωνίας μαζί του, οι οποίες δεν ευδοκίμησαν. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2019, η δράστρια έστειλε μέσω Viber: «Θέλω να μου βρεις κάτι που ξέρεις ότι δεν μπορώ να το πάρω εγώ» ήταν το μήνυμα της δράστιδος προς τον 40χρονο.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η δράστρια έγραψε μήνυμα στον 40χρονο: «Θέλω να τσεκάρεις κάτι στην Βουλιαγμένη και θέλω να είμαι κι εγώ». To δεύτερο μήνυμα μάλλον σχετίζεται με τον πομπό που είχε τοποθετήσει η δράστρια στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

Οι επικοινωνίες την ημέρα της επίθεσης

Αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστρια άρχισε να τηλεφωνεί σωρηδόν προς τον 40χρονο.

Έτσι, τον κάλεσε μέσω viber, μετά την επίθεση διαδοχικά: Στις 09:56, τις 10:05, στις 10:07, στις 10:09 και στις 10:23. Εκείνος δεν της απάντησε, ενώ αυτή συνέχισε να τον καλεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments