Lifestyle

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Το φιλί με μάσκες στο Met Gala

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Το φιλί με μάσκες στο Met Gala
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ακόμα μια από κοινού, εμφάνιση για το λαμπερό ζευγάρι που δε δίστασε να δείξει τον έρωτά του στο Gala Metropolitan Museum of Art's Costume Institute.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έκαναν ακόμα μια κοινή εμφάνιση που θα συζητηθεί, έχοντας γίνει ήδη viral για ακόμη μια φορά. Εμφανίσθηκαν στο Met Gala που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια αποχής. Προηγήθηκε η από κοινού εμφάνιση στο Φεστιβάλ Βενετίας και η σόλο παρουσία της σeξι σταρ βραβεία του MTV. Το διάσημο ζεύγος είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα και οι απανταχού Bennifers αναμένουν με αγωνία.

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Με δημιουργίας Ralph Lauren στο red carpet

Πρώτη εμφανίσθηκε η βασίλισσα του στυλ και στη συνέχεια έσπευσε να την αγκαλιάσει και τη φιλήσει με πάθος ο αγαπημένος της. Η Λατίνα performer με καουμπόικο στυλ κέρδισε τις εντυπώσεις, φορώντας μια Ralph Lauren δημιουργία με λαιμόκοψη και μεγάλο «σκίσιμο» στο πλάι που άφηνε γυμνό τον καλογυμνασμένο μηρό της. Το υπέροχο φόρεμα συνδύασε με ένα μεγάλο μαύρο, καπέλο.  Το στήθος έμεινε σχεδόν ακάλυπτο με το βαθύ ντεκολτέ να είναι έτοιμο να εκραγεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralph Lauren (@ralphlauren)

Σε στυλ western, στο πνεύμα του φετινού concept της δεξίωσης του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης «In America: A Lexicon of Fashion» η JLO «ανέβασε κατακόρυφα τη θερμοκρασία» με την αποκαλυπτική εμφάνισή της.

Η ομάδα που περιποιήθηκε το outfit της (Mariel Haenn και Rob Zangardi) πρόσθεσε έναν συνδυασμό vintage αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου ενός ασημένιου δαχτυλιδιού με σφραγίδα Navajo και ασημένια κοσμήματα από τα αρχεία του Ralph Lauren.

Το φόρεμα είχε ένα μπουστάκι Couture, κρυστάλλινο κέντημα, δερμάτινη επένδυση και χρειάστηκε μια ομάδα δεκαπέντε τεχνιτών σε διάστημα δώδεκα ημερών για να δημιουργηθεί. Με βάση τις προδιαγραφές του glamorous brand Ο ηθοποιός επέλεξε ένα tuxedo σμόκινγκ του ίδιου σχεδιαστή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Τα τρυφερά ενσταντανέ του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν «βούτυρο στο ψωμί» των φωτογράφων και των απανταχού θαυμαστών της ποπ σταρ και του γνωστού σκηνοθέτη. Ή αλλιώς οι «Bennifers». Μάλιστα, μετά το τέλος της «πασαρέλας» στο κόκκινο χαλί αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments