Lifestyle

Big Brother: Ανχελίτα και Σύλια σε ερωτικά παιχνίδια

Big Brother: Ανχελίτα και Σύλια σε ερωτικά παιχνίδια
Big Brother: Τα άταχτα κορίτσια σε νέες περιπετειούλες. Θέλησαν να φουντώσουν τα αγόρια του σπιτιού.

Κόλαση το Big Brother… Οι σeξοβόμβες Ανχελίτα και Σύλια αποφάσισαν να στείλουν «αδιάβαστους» τους συμπαίκτες τους και να τσιγκλήσουν τα αγόρια του σπιτιού. Οι δυο καλλονές έκαναν ερωτικά παιχνίδια στο κρεβάτι, με τη Σύλια να καβαλάει την Ανχελίτα που ξεχωρίζει για τα υπέροχα οπίσθιά της που τα δείχνει συνέχεια με καυτά στρινγκ εσώρουχα και μαγιό.

Παναγιώτης και Στιβ που ήταν στο ίδιο δωμάτιο, παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι με το στόμα ανοιχτό τα πικάντικα κι άταχτα κορίτσια να παίζουν ερωτικά στο κρεβάτι, με τα σώματά τους να ενώνονται. Μάλιστα, ανάγκασαν τα αγόρια σε κυνηγητό, ενώ ο Παναγιώτης ζήτησε από την παραγωγή του «Μεγάλου Αδερφού» να κλείσει τις κάμερες στον χώρο.

Και οι δυο παίκτριες φορούσαν πολύ κοντά σορτσάκια, με τη Συλία να φοράει μόνο το σουτιέν της, ενώ η Ανχελίτα ένα φούτερ κι από κάτω άσπρες, μακριές κάλτσες, σε αντίθεση με τη φίλη της που ήταν ξυπόλητη.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο η Σύλια έχει στηθεί στα τέσσερα κι έχει πέσει στην αγκαλιά της Ανχελίτας που την υποδέχεται με ανοιχτά πόδια. Οι δυο τους γελάνε, γνωρίζοντας την παρουσία των ανδρών κι ότι αυτή η Kingy στιγμή θα τους ερέθιζε πάρα πολύ. Οι δυο παίκτριες έδειχναν να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν το γεγονός ότι δημιουργούσαν τέτοια, έντονα συναισθήματα στα αγόρια του σπιτιού.

Big Brother: Ο «Μεγάλος Αδελφός» επέστρεψε για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments