Lifestyle

Big Brother: Ο σκηνοθέτης χάρισε στους τηλεθεατές το πιο ιδιαίτερο πλάvο της Ανχελίτα

Big Brother: Ο σκηνοθέτης χάρισε στους τηλεθεατές το πιο ιδιαίτερο πλάvο της Ανχελίτα
Big Brother: Ο σκηνοθέτης αναδεικνύει το εντυπωσιακό κορμί της παίκτριας.

Η Ανχελίτα είναι δίχως αμφιβολία η Χριστίνα Ορφανίδου του δεύτερου κύκλου του «Big Brother» και αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε επεισόδιο, με την κάμερα να την ακολουθεί περισσότερο από τις άλλες κοπέλες και την ίδια να έχει κερδίσει περισσότερα πλάνα. Ίσως περισσότερα απ΄όλους. Πάντως το νέο ριάλιτι ήδη έχει χαρίσει μερικά «αξέχαστα» πλάνα, όπως αυτά στο ντους, με πρωταγωνίστρια και πάλι την ίδια.

Big Brother: Ο σκηνοθέτης αναδεικνύει το καλλίγραμο σώμα της Ανχελίτα

Όπως έχει κερδίσει και τα βλέμματα των ανδρών μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Το πιο μεγάλο ατού αυτού του ριάλιτι είναι η Ανχελίτα και ο σκηνοθέτης δε χάνει ευκαιρία να δείχνει το άψογο σώμα της. Η Ανχελίτα βρισκόταν με τον Παναγιώτη Πέτσα στην πισίνα και έκαναν τις βουτιές τους, ενώ στη συνέχεια ξάπλωσαν στις μαξιλάρες και συνομιλούσαν για ώρα. Φαίνεται πως οι δυο τους τα έχουν βρει ως παρέα.

Όταν λοιπόν σηκώθηκαν, η νεαρή μελαχρινή έβαζε τις σαγιονάρες της και η κάμερα πήγε από πίσω της για να προσφέρει ακόμα ένα πολύ «ιδιαίτερο» πλάνο προς τέρψιν της τηλεθέασης, με το μπραζίλιαν μαγιό της να είναι άκρως απ0καλυπτικό. Το βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται για την τελευταία φορά που απασχολεί το «Big Brother» με αυτόν τον τρόπο, ιδίως όσο τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν σε αυτό το επίπεδο.

Big Brother

Big Brother: Ποια είναι η Ανεχλίτα

Η 25χρονη τραγουδίστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Άριστη μαθήτρια του Μουσικού Λυκείου Αλίμου, ήταν πάντα ατίθαση και… πνεύμα αντιλογίας! Έχει κυκλοφορήσει δικό της τραγούδι και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές πλαισιώνοντας γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Σταμάτη Γονίδη. Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους, δηλώνει πάντα ειλικρινής και αν κάποιος προδώσει την εμπιστοσύνη της, γίνεται «ταύρος σε υαλοπωλείο»! Δεν έχει φίλες ή φίλους, έχει μόνο γνωστούς και παρέες γιατί φοβάται μην πληγωθεί. Στο Big Brother μπαίνει ελεύθερη και ωραία, έτοιμη να ζήσει την εμπειρία του Μεγάλου Αδελφού… μέχρι τον τελικό!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments